Nvidia GTX 970 ve İntel i5 4690K Tabanlı Toplama Bilgisayar

Tessup

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. @Recep Baltaş
Bu sistemdeki eksikler nelerdir bunları belirtir misiniz ?
Ben fiyatına göre canavar olduğunu düşünüyorum.
Oyun için topladım, oyunlarda en yüksek ayarlarda izlediğim videolara göre 30 fps altına düşmüyor.
AMD almaktan vazgeçtim. İntel işlemcili topladım. Bu yüzden yardım bekliyorum. Her yazdığınız yorum benim için çok değerlidir.
Şimdiden yazmış ve yazacak olduğunuz tüm yorumlar için teşekkür edeceğimi belirtmek isterim.

İşte sistem ;

Evet arkadaşlar cevap verecek kimse yok mu ?

Cevap yok mu ?

Hemen hemen benimkine yakın bir sistem. Anakartdan çok memnunum dedikleri gibi 4g toplamalısın. 700watt aynı güç kaynağına sahibim. 600watt yeterli olucaktır ama sana da. Ben abarttım gittim 700watt aldım :ROFL:

Sağ olun arkadaşlar. :)
Bu yaz bütün oyunları bitirmeyi düşünüyorum. :D

Hemen hemen benimkine yakın bir sistem. Anakartdan çok memnunum dedikleri gibi 4g toplamalısın. 700watt aynı güç kaynağına sahibim. 600watt yeterli olucaktır ama sana da. Ben abarttım gittim 700watt aldım :ROFL:

Bir şey soracağım. Oyunlarda ortalama kaç fps alıyorsun ultra ayarlarda ? Çok merak ettim. :D Cevaplarsan sevinirim. :D

Sağ olun arkadaşlar. :)
Bu yaz bütün oyunları bitirmeyi düşünüyorum. :D

Bir şey soracağım. Oyunlarda ortalama kaç fps alıyorsun ultra ayarlarda ? Çok merak ettim. :D Cevaplarsan sevinirim. :D
Benimde sana bir sorum olucak konuyu açan arkadaşım bu bilgisayarı topladınmı ve oyunlardaki fps değerlerin neler.Bende aynı bilgisayarı toplamayı dusunuyorum seninde bana önerebileceğin seyler varmı bunu burdan alabilirsin fiyatı düşük veya ben şöyle yaptım sen yapma gibisinden.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı