Nvidia GTX 980 Ti Vatan'da Yerini Aldı!

Buyrun bu Evga nın sitesinden, 8 farklı model görünüyor. Sayfanın altların da.
http://www.evga.com/articles/00934/EVGA-GeForce-GTX-980-Ti/

Bu da Asus GTX 980Tİ Direct CU III
1C06E44BE0792220B5935C96E4FA113E.jpg
B27DF57E11F34DA318F1F1E32F690601.jpeg
D19417809CE145DE02B7322E8CF85C7E.jpeg

Ayrıca Gigabyte de yerini almış durum da.
GIGABYTE GTX 980 Ti G1 GAMING, 6GB, GDDR5, 384 bit, Fiyat: 2.719 TL

ASUS 3 fan yaparak Gigabyte'ın soğutmasına benzetmiş. Bence daha iyi oldu diyebilirim, çünkü genelde HOF ve G1 modelleri 2 fanlı modellere göre daha serin çalışıyorlardı.

Gelmezse bile bir şekil de getirtilir. Yurt dışından alışveriş yaptığım bir şahıs var. Amerika dan alıp kendisi gönderiyor sigortalı kargoyla vs gğmrğk derdi olmadan.
Sadece garanti kısmı düşündürür o kadar. Her hangi bir sıkıntı çıktığın da da ilgileniyor ama zahmetli oluyor tabi.

Asus evet iyi olmuş 3 fan olması ama bakalım ne kadar verimli çalışacak. Birde kartı biraz yükseltmişler sanki bana öyle geldi.

Gelmezse bile bir şekil de getirtilir. Yurt dışından alışveriş yaptığım bir şahıs var. Amerika dan alıp kendisi gönderiyor sigortalı kargoyla vs gğmrğk derdi olmadan.
Sadece garanti kısmı düşündürür o kadar. Her hangi bir sıkıntı çıktığın da da ilgileniyor ama zahmetli oluyor tabi.

Asus evet iyi olmuş 3 fan olması ama bakalım ne kadar verimli çalışacak. Birde kartı biraz yükseltmişler sanki bana öyle geldi.
Türkiye'ye göre ne kadar bir fiyat farkı ödüyorsun?

EVGA 5 yıl uluslararası garanti veriyor dostum, düşünmene gerek bile yok. (y)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı