Evet başlıkta gördüğünüz gibi, Vatan bilgisiyar'da GTX 980 ti yerini almış fakat modellere baktığımda MSI GTX 980 ti ile Asus arasında baya bir fiyat farkı var. Nedeni nedir?
Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım Evga'nın hybird olan versiyonu Türkiye'ye gelir.Buyrun bu Evga nın sitesinden, 8 farklı model görünüyor. Sayfanın altların da.
EVGA - Articles - EVGA GeForce GTX 980 Ti
Bu da Asus GTX 980Tİ Direct CU III
Eki Görüntüle 73964 Eki Görüntüle 73965 Eki Görüntüle 73966
Ayrıca Gigabyte de yerini almış durum da.
GIGABYTE GTX 980 Ti G1 GAMING, 6GB, GDDR5, 384 bit, Fiyat: 2.719 TL
Çok daha performanslı ve güçlü bir model olacağa benziyor.Umarım Evga'nın hybird olan versiyonu Türkiye'ye gelir.
Türkiye'ye göre ne kadar bir fiyat farkı ödüyorsun?Gelmezse bile bir şekil de getirtilir. Yurt dışından alışveriş yaptığım bir şahıs var. Amerika dan alıp kendisi gönderiyor sigortalı kargoyla vs gğmrğk derdi olmadan.
Sadece garanti kısmı düşündürür o kadar. Her hangi bir sıkıntı çıktığın da da ilgileniyor ama zahmetli oluyor tabi.
Asus evet iyi olmuş 3 fan olması ama bakalım ne kadar verimli çalışacak. Birde kartı biraz yükseltmişler sanki bana öyle geldi.
EVGA 5 yıl uluslararası garanti veriyor dostum, düşünmene gerek bile yok.Gelmezse bile bir şekil de getirtilir. Yurt dışından alışveriş yaptığım bir şahıs var. Amerika dan alıp kendisi gönderiyor sigortalı kargoyla vs gğmrğk derdi olmadan.
Sadece garanti kısmı düşündürür o kadar. Her hangi bir sıkıntı çıktığın da da ilgileniyor ama zahmetli oluyor tabi.
Asus evet iyi olmuş 3 fan olması ama bakalım ne kadar verimli çalışacak. Birde kartı biraz yükseltmişler sanki bana öyle geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.