Nvidia GTX ekran kartıyla AMD işlemci kullanılır mı?

Arkadaşlar zaten gtx770 msı yı zar zor alıyorum.Daha fazla para ekleyemem. R9 280x toxic ile msı gtx770 arasında kaldım oyun için alıyorum. Hangisi daha iyidir oyun için ve 2 3 sene sonraki oyunu bana mediumda 30 40 fps de oynatır mı?

Peki gtx770 aldım diyelim 3 sene sonra çıkacak oyunu 30 40 fpsde mediumda oynatır mı ?

@Silinen üye ben öle değiştirmeyle uğraşamam başım ağrımasın bir kere alayım bitsin olay

Tam olarak emin olamayız. Zira teknoloji çok çabuk gelişiyor. Ama oynatır diye tahmin ediyorum.. Şu an ultra da açamayacağı çok az oyun var o kartın. (1920x1080p çözünürlükte.)

@Lugotorix açamayacağı hiç oyun yok sanıyordum.Şimdi ultrada açamayacağı oyunu r9 280x ile açabilir miyim peki

gtx770 yerine r9 280x toxic alsam o 3sene sonra mediumda açar mı ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı