Nvidia GTX ekran kartıyla AMD işlemci kullanılır mı?

Arkadaşlar zaten gtx770 msı yı zar zor alıyorum.Daha fazla para ekleyemem. R9 280x toxic ile msı gtx770 arasında kaldım oyun için alıyorum. Hangisi daha iyidir oyun için ve 2 3 sene sonraki oyunu bana mediumda 30 40 fps de oynatır mı?

Msı gtx 770 almanı tavsiye ederim. Aralarında max 5 fps fark oluyor. 65-60 gibi fark edilmez yani. Nvidia çok daha iyi driver güncellemeleri sağlıyor.

R9 280X TurboDuo al. Artifack olayı olduğu anda git değiştirme hakkını kullan ve msı gtx770 2 gb 256 bit al.

Peki gtx770 aldım diyelim 3 sene sonra çıkacak oyunu 30 40 fpsde mediumda oynatır mı ?

@Silinen üye ben öle değiştirmeyle uğraşamam başım ağrımasın bir kere alayım bitsin olay

Tam olarak emin olamayız. Zira teknoloji çok çabuk gelişiyor. Ama oynatır diye tahmin ediyorum.. Şu an ultra da açamayacağı çok az oyun var o kartın. (1920x1080p çözünürlükte.)

1 hafta içinde koşulsuz iade şansın var kartı. Bulunduğun yerdeki vatan mağazasında yok mu zaten bu iki kart?

@Lugotorix açamayacağı hiç oyun yok sanıyordum.Şimdi ultrada açamayacağı oyunu r9 280x ile açabilir miyim peki

gtx770 yerine r9 280x toxic alsam o 3sene sonra mediumda açar mı ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…