NVIDIA GTX1050 yükleme hatası

Utopia

Centipat
Selamlar. Bilgisayarıma NVIDIA GTX1050 sürücüsünü yüklerken hata veriyor. Nedeni nedir acaba? Windows 10 uyumlu değil diyor bu sürüme ama sürümüm doğru. Ne yapmalıyım?

Windows'unuzu yeni güncelleme yok diyene kadar güncellemeniz lazım. Son zamanlarda çok fazla böyle sorun yaşayan var ama güncellemeleri yaptıktan sonra yüklemeyi deneyin sorunsuz kuracaksınız.

Windows'unuzu yeni güncelleme yok diyene kadar güncellemeniz lazım. Son zamanlarda çok fazla böyle sorun yaşayan var ama güncellemeleri yaptıktan sonra yüklemeyi deneyin sorunsuz kuracaksınız.

Hocam şu an güncellemeye çalışıyorum ama UEFI diye yazdığım Windows 10 dosyası EFI diye gözüküyor BIOS ekranın da. Neyi yanlış yapıyorum acaba. BIOS ekranından Boost modunu da UEFI diye ayarladım oysa ki.

UEFI ve EFI farkını şuradan bulabilirsiniz bu konuyla ilgili bi bilgim yok malesef.

Siz bütün güncellemeleri bitirin daha sonra kurmayı denediğinizde sorun yaşamayacaksınız.

UEFI ve EFI farkını şuradan bulabilirsiniz bu konuyla ilgili bi bilgim yok malesef.

Siz bütün güncellemeleri bitirin daha sonra kurmayı denediğinizde sorun yaşamayacaksınız.
Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı