Nvidia GTX1080 Güç Kaynağı Seçimi

Evga 600B Modeli Nanokatalog üzerinden sipariş edilmiştir. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
En az 2 hafta içinde gönderiyorlar bunu bilerek sipariş etmişsindir umarım.

En az 2 hafta içinde gönderiyorlar bunu bilerek sipariş etmişsindir umarım.

Keşke sizi dinleyip sipariş verseydim. Ürünü stokta var olarak gösterdkleri hâlde , ürün kargolanmadı. Ürünümün akıbetini sorduğumda ise uçakta , bugün yarın elimize ulaşır gibi bahanelerle bu güne kadar oyalandım. Bu gün sipariş iptali talebi verdim , param hesabıma geçtiği gibi farklı ürünlere bakacağım. Bir kaç arkadaşım , fan sesini problem etmezsem FSP Hydro 700 (modüler olmayan) +80 Bronz'u tavsiye ettiler. Param hesabıma geçtiği gibi diger modelleri değerlendireceğim artık hakkımda hayırlısı.

Seasonic 650W Focus Plus Serisi 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı geçen hafta aldım bunu al ve geç kafan rahat olsun. 2 gün sonra elinde. FSP kaliteli olsada bi Seasonic olabilmek için 40 fırın ekmekle haşır neşir olması lazım.

Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanmanızı dilerim , çok çok güzel bir ürün. Gerçekten görseli bile kalite kokuyor fakat fiyatı benim için çok fazla. Şu an kredi kartıma yatacak olan iade ücretiyle birlikte 460-470TL gibi bir rakama ulaşabiliyorum. O limitlere ulaşabilsem , kesinlikle tek tercih edeceğim marka ve model o olurdu. Corsair Cx650 veya Fsp Hydro 700 ayarında Bronz ürünleri inceleme aşamasındayım , örneğin Corsair Vs550 gibi bir model seçip Coil Whine gibi problemler yaşamak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…