Nvidia GTX850M CS:GO Düşük FPS

CLKgraphıc

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir bilgisayardan teknolojiden uzağım ve bu sürenin ardından CS:GO oynayayım diye bir hesap aldım ve oyuna girdim. Önceleri 150-200 olan FPS değeri şu an 60'ı katiyen geçmiyor. Bu durumda da oynamak çok zor fare hassasiyetini nasıl ayarlasam eskisi gibi olmuyor tepkimeler sanırım daha kötü hal alıyor.

Oyunu GTX850M ile çalıştırdığımdan eminim ama yine de nafile ayarlar en düşüğe aldım yine sonuç aynı. Cevaplar için şimdiden teşekkürler :)

Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir bilgisayardan teknolojiden uzağım ve bu sürenin ardından CS:GO oynayayım diye bir hesap aldım ve oyuna girdim. Önceleri 150-200 olan FPS değeri şu an 60'ı katiyen geçmiyor. Bu durumda da oynamak çok zor fare hassasiyetini nasıl ayarlasam eskisi gibi olmuyor tepkimeler sanırım daha kötü hal alıyor.

Oyunu GTX850M ile çalıştırdığımdan eminim ama yine de nafile ayarlar en düşüğe aldım yine sonuç aynı. Cevaplar için şimdiden teşekkürler :)

Eğer sisteminiz WİN 10 ise xbox'a girip ayarlar>oyundvr seçeneği kapalı olarak ayarlayın.Bende düzelmişti bi deneyin.

Hocam kesin bi sonuç vermeyebilir fakat denemende fayda var; Bildiğimiz gibi dizüstü bilgisayarlardaki en temel performans düşüşü bilgisayarın ısınmasından kaynaklanır. işlemci ve ekran kartı chipsetindeki termal macunları yenileyip, soğutucu fanını temizlemen performansını arttırır. Şahsen ben kendi bilgisayarım için 3 ayda bir uyguluyorum anadan doğmuş gibi oluyor, denemende fayda var

Ben LoL'de 140 fps alırken ekran kartı driverini güncelleyince 50 almaya başlamıştım format attım düzeldi bu arada Windows 8.1 den Windows 10'a geçincede aynısı olmuştu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı