Kadir Mutlu
Hectopat
Daha fazla
Merhaba 2 gün önce internet üzerinden Msi Ge70 2Pc Modelli pcyi aldım. Fakat canım çok sıkkın.
Bilgisayarı freedos almıştım. Windows 8.1 Kurdum. tüm diverlarıda yükledim..
Asıl sorunum şu bilgisayarda intel ve nvidia olmak üzere iki ekran kartı var fakat nvidia'ya ne yaparsam yapim etkinleştiremedim...
Denenenler: Bataryadan yüksek performansı seçtim - Ekran kartını güncelledim - Masa üstünden nvidia denetim masasında otomatik seç yerine nvidiayı seçtim..
Lütfen yardım edin. Eğer olmassa pc yi bir hafta dolmadan direk geri yollaya bilirim..
Bilgisayar çok hoşuma gitti inşallah sorun onda değil bendedir..
(Eğer sorun pcde değil ise seneye bilgisayar mühendisliği okuyacağım o zaman hallede bilirim sanıyorum..
Birde Bios dan aktif et diyenler oldu ama benim Bios da seçenekler bi hayli az.
Ekran kartı aktif etme diye bişey bulamadım..
Yardım bekliyorum..
Bilgisayarı freedos almıştım. Windows 8.1 Kurdum. tüm diverlarıda yükledim..
Asıl sorunum şu bilgisayarda intel ve nvidia olmak üzere iki ekran kartı var fakat nvidia'ya ne yaparsam yapim etkinleştiremedim...
Denenenler: Bataryadan yüksek performansı seçtim - Ekran kartını güncelledim - Masa üstünden nvidia denetim masasında otomatik seç yerine nvidiayı seçtim..
Lütfen yardım edin. Eğer olmassa pc yi bir hafta dolmadan direk geri yollaya bilirim..
Bilgisayar çok hoşuma gitti inşallah sorun onda değil bendedir..
(Eğer sorun pcde değil ise seneye bilgisayar mühendisliği okuyacağım o zaman hallede bilirim sanıyorum..
Birde Bios dan aktif et diyenler oldu ama benim Bios da seçenekler bi hayli az.
Ekran kartı aktif etme diye bişey bulamadım..