NVIDIA GTX850M Devreye Girmiyor

Hadiya arkadaş alırken herşey güzel daha sonra böyle olmuyor ama crack falan yapınca rahatlıkla onmam lazım nasıl yani nerden anlıyor orjinal olmadığını neti kessem yine aynı.. :(

Burada yapılanları aynı şekilde uygularsanız, ekran kartınız ile açılacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler ama pes 2013 de denemiştim değişen bişey olmadı :(

Ekran kartı çalışıyor arkadaşlar sonuçta crysis ve Nfs Rivas oynaya biliyorum. Fakat bazı oyunları optimasyon denen saçmalık olduğundan açamıyorum neyse artık :(
Şimdi Fifa 14 kuracağım. Pes 14'ü beğenmemiştim zaten. Bakalım Fifa 14 Çalışacak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha iyi oyun desteği için Windows 7 kurmayı düşünüyorum. Driver Cd leri windows 7 de de işe yarar mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
ÇARE Windows 7

PC Windows 8.1 de 7 sn den kısa sürede açılıyordu. Fakat ekran kartı geçişleri probleminden den dolayı oyunlardan perfonmas alamıyordum.(Ne yaparsam yapim güçsüz ekran kartı devreye giriyordu)
Windows 7 de ise açılış normal 15 sn yi buluyor fakat hiç bir sıkıntı yok Gta4 Mario gibi :D sıkıntısız. Crysis oynuyorum, Fifa 14 Ateri sanki.. :D Çok rahatladım.

Tek sıkıntım Ekranın büyük olması buda taşımayı zorlaştırıyor.. Genel itibariyle çok memnum başta msi alacaklara uzak durun demeyi planlarken şu anda herkeze şiddetle MSİ Öneriyorum...

Sonuç(Çıkarım) :
Optimasyonlu(çift ekran kartındaki geçişler) ekran kartlarında sorun yaşıyorsan windows 7 yükle.
Kutuda windows 8 önerilir dediğine bakma windows 7 ile işliyor bu pc. Driver CD leride Windows 7 ile uyumlu sıkıntı yok..

Not: Ekran Kartlarım: Nvdia Geforce gt850m -İntel HD Graphics 4600

Bu problem belki ilerde güncellemelerle düzelir yada ben bu bios güncellemeyi bilmediğim içindir hiç bilemiyorum seneye İngilizce Bilgisayar Müh. okuyacağım o zaman hallederim diye umuyorum.. :D

Konuyla alakası yok ama hoparlörler çok çok iyi sanki etrafımı saryor harbiden kulaklık düşünüyordum artık pek istemiyorum.. :D

Bu arada yardımcı olmak isteyen herkese tek tek teşekkür ederim ii günler..

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı