Nvidia Güç Yönetimi Modu Nasıl Ayarlanmalı?

optimum seçersek daha az enerji harcıyorsa denemeye değer. malum faturalar can yakıyor 1222 lira geldi bu ay birde optimumda deneyelim.
Optimum seçtiğinizde kesinlikle daha az güç harcıyor, daha az ısınıyor. Oyunlarda da yaptığım testlerde FPS düşüsü görmedim zaten oyuna girince kart yine maksimum güçte çalışıyor.

Tamam anladım ama Windows'un güç modda en iyi performansı seçmeyin dengelide kalsın o zaman onda da gerek yok o zaman.

Arkadaşlar tamam anladım o zaman sizler Windows'ta güç ayarlarında dengelide bırakın o zaman.
Nvdidada optimum yeterli diyorsanız.

Konu eski olabilir fakat oynadığım oyunda acayip bir drop sorunu yaşıyorum yüksek fps almama rağmen eğer çözüm olursa bunun sürekli açık kalması bilgisayara herhangi zarar verir mi?

Konu eski olabilir fakat oynadığım oyunda acayip bir drop sorunu yaşıyorum yüksek FPS almama rağmen eğer çözüm olursa bunun sürekli açık kalması bilgisayara herhangi zarar verir mi?

Hocam sebebi VRAM veya RAM yetersizliği FPS yüksek çıkar tabii ama RAM'dan drop yersin.

Hocam 16 GB RAM var, eğer RAM'den olsa bile bu ekran kartı ayarının açık kalması PC'ye herhangi bir zarar verir mi?

Hocam artık oyunlara 16 GB RAM yetmemeye başladı. Hayır zarar vermez.

Konu eski olabilir fakat oynadığım oyunda acayip bir drop sorunu yaşıyorum yüksek fps almama rağmen eğer çözüm olursa bunun sürekli açık kalması bilgisayara herhangi zarar verir mi?
Zararı olmayacaktır, modern parçaların kendini koruma uğruna performanstan ödün verdikleri bir gercek. Yani bu çözüm işinizi görür ise kullanmakta zarar olmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…