Nvidia güncelleme sonrası FPS düşmesi

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Dün driver'ı yükledim. Keşke yüklemeseydim çok pişmanım. Eski haline çevirmeme rağmen sorun devam ediyor.

Not: GTX 1050

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nvidia Hairworks gibi ayarları birde kapatmayı deneyin çünkü bazı GPU lar böyle özelliklerden önce çıktığı için kullanıldığında sorun yaratabiliyor. Birde şu posta bakabilirsiniz.

Edit:Kullandığınız CPU eski bir işlemci mi?

FPS düşüklüğü bendede mevcut. GTX1070 var, NFS:payback te anlık droplar yiyorum nedense, en fazla ise 75 FPS görüyorum normalde 95-100 görüyordum. Bir problem var en son ki güncellemede.

FPS düşüklüğü bendede mevcut. GTX1070 var, NFS:payback te anlık droplar yiyorum nedense, en fazla ise 75 FPS görüyorum normalde 95-100 görüyordum. Bir problem var en son ki güncellemede.

Eski güncellemeyi indirip kurdum fakat sorun hala devam ediyor. Üstüne üstlük windows sesleri bozuldu.

Edit: Direk ses sistemi bozulmuş.

Şuan herkeste böyle bir sorun var driverı kurmayı düşünmüyorum bendede gtx 1050ti var.

Kurma hocam, bir sonraki bekle.

Eski güncellemeyi indirip kurdum fakat sorun hala devam ediyor. Üstüne üstlük windows sesleri bozuldu.

Edit: Direk ses sistemi bozulmuş.

Realtek ile ilgili sorun olmuştur.

Eski sürücüye dönmek için:
Aygıt yöneticisine girin. Sorun yaşadığınız aygıtı bulun. Özellikleri, daha sonra da sürücü bölümünü seçin ve 'Sürücüyü geri al' ı seçin

Nvidia bunu düşünmemişmidir acaba yani böyle bir planı varsa driverı yükledigi gibi ekran kartının gücünü düşürür ve kitler bence driverı geri yükleyince geçmemesinin sebebi bu olabilir illa bir bilgisayar topladım şimdide bunlar olacak :/

Benim yazdığım metod olmazsa başka yöntemler de var. Bazı programlar ile de bunu halledebilirsiniz. Ayrıca artık yeni sürücü güncelleştirmeden önce birkaç hafta bekleyin ki görün başkaları sorun yaşıyormuymuş. Ona göre güncellersiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı