NVIDIA güncellemesi sonrası RDR gibi oyunlarda FPS düşüşü

552.44 kullanıyorum şu anda mayıs 9'undan beri 2024 ama güncelledikten sonra RDR de kasma ve donma başladı hep FPS droplar aniden düşüşler eski sürücümü nasıl bulabilirim nasıl ulaşabilirim bilmiyorum yardım edin (not: Bilgisayarı 26 Ocakta aldım 2024)

NVIDIA ekran kartı güncellemeleri bazen hatalı çıkabiliyor bence eski sürüme dönmektense 1 gün bekleyi verin daha iyi.

NVIDIA ekran kartı güncellemeleri bazen hatalı çıkabiliyor bence eski sürüme dönmektense 1 gün bekleyi verin daha iyi.
Yok beklemek değil ben sadece eski sürücümü bulmak istiyorum nerden bulabilirim onu istiyom dediğim gibi bilgisayarı 26 ocakta aldım o zaman ne varsa içinde o vardı o sürücümü bulmak istiyom nerden bulabilriim?

Yok beklemek değil ben sadece eski sürücümü bulmak istiyorum nereden bulabilirim onu istiyorum dediğim gibi bilgisayarı 26 Ocakta aldım o zaman ne varsa içinde o vardı o sürücümü bulmak istiyorum nereden bulabilriim?

Bulamazsınız fakat sadece şu an en güncel sürüm yerine bir öncesini kurabilirsiniz 26 Ocakta en güncel sürüm 531.68'di şu anki driveri DDU kurarak silip sonra tekrar bu siteden kurabilirsiniz Geforce Driver Results | NVIDIA

RDR de falan kasma yapmaz değil mi oyunlareda en yeni sürücüler genelde iyi olmuyor çünkü bir de sürücü DDU ile silip yüklemiyorum ben direk yüklüyom öyle sorun olur mu?

Bende bir sorun yok. Son sürümü kullanıyorum DDU ile kuruyorum ben siliyorum sonra temiz kuruyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı