Nvidia güncellemesi sonrası renklerde koyulaşma oldu

PsychoG

Hectopat
Daha fazla  
Asus GTX 1070 Ti O.C. ekran kartımı son sürüm ile bugün güncelledikten sonra sanki kontrast arttırmışım gibi koyulaştı her şey. Kırmızılar falan patlamadı ama karanlık bir hal aldı. Her şeye yansıyor. Masaüstü, oyun, tarayıcı vs.
Daha önceki güncellemelerde de Experience üstünden güncellerdim böyle olurdu, yeniden başlatınca normale dönerdi. Bu sefer SSD'de yer kalmadığı için güncellerken sorun oldu. Bir miktar yer açıp DDU ile tamamen kaldırıp yeniden kurdum. Bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum fakat her zamankinden farkı bu durum oldu. Tekrar DDU ile kaldırıp kurmayı da denedim yeniden sürücüyü indirerek ama değişen bir şey olmadı.
GTX 1050 Ti ile geçmiş zamanlarda birileri daha yaşamış bu sıkıntıyı. Hatta aynı kişi yeniden başlatınca düzelen durumun düzelmemesinden de bahsetmiş yanlış hatırlamıyorsam.
Var mıdır bilen, yaşayan?
Şimdi fark ettim aynı sebepten başka yerde de konu açılmış ve çözülmüş. Bir sebepten gözümden kaçmış, konu silinebilir.

Son düzenleme:
Son sürümde ben de dahil bir çok kullanıcı kontrast sorunu yaşadı. Bir sonraki güncellemeye kadar bir önceki sürümü kullanmanızı tavsiye ederim, önceki sürümü kurunca benim sorunum düzeldi. Sorunlu sürüm 417.01, eğer bu sürümdeyseniz muhtemelen sorunun sebebi budur.

Son sürümde ben de dahil bir çok kullanıcı kontrast sorunu yaşadı. Bir sonraki güncellemeye kadar bir önceki sürümü kullanmanızı tavsiye ederim, önceki sürümü kurunca benim sorunum düzeldi. Sorunlu sürüm 417.01, eğer bu sürümdeyseniz muhtemelen sorunun sebebi budur.
Evet tahmin ediyordum ama yine de emin olmak için danışmak istemiştim. Dediğim gibi mobilden bakınca gözümden kaçtı sanırım. Diğer konuya baktım orada da aynı sonuca varılmış.

Konu kaldırılabilir. Bunun için benim özel bir yere atmam gereken bir mesaj varsa yol gösterebilir misiniz lütfen?

En son versiyonu değil de bir önceki çıkan versiyon sürücüyü indirerek sorununuzu çözebilirsiniz, eğer sorun devam ederse de Nvidia'nın ters tıklayıp kontrol paneli üzerinden renk ayarlarını ve kontrast ayarlarını değiştirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı