News highlights: ASUS among first partners: Adopting NVIDIA Grace CPU superchip design for digital twins, cloud gaming, AI and HPC Ready for the future: ASUS plans support for the new […]
www.hpcwire.com
Düşünceleriniz nelerdir? Bence bahsedildiği gibi normal işlemciden 15 kat daha güçlü lafı yalan olacak.
Pazar önceden Intel'in tekelindeydi. AMD geldi ve şimdi de NVIDIA. Birbirleri ile rekabet halinde olacakları için Intel veya AMD de ona göre bir işlemci piyasaya sürecektir. Son kullanıcılar için iyi bir haber. Orta doğu ülkesi olarak fiyatlarına yetişebilirsek alırız. Hocamın dediği gibi x86'ya el atarlarsa memnun oluruz.
News highlights: ASUS among first partners: Adopting NVIDIA Grace CPU superchip design for digital twins, cloud gaming, AI and HPC Ready for the future: ASUS plans support for the new […]
www.hpcwire.com
Düşünceleriniz nelerdir? Bence bahsedildiği gibi normal işlemciden 15 kat daha güçlü lafı yalan olacak.
Hocam kusura bakmayın Google haberlerde SDN haberi çıktı bende direkt konu açayım dedim. Sizin haberi daha önceden yaptığınızı bilseydim onu koyardım ki zaten konuyu düzenleyen moderatör düzeltmiş linki.
Haberi sansasyonel olarak raporlayabilirsin. SDN, NVIDIA sanki masaüstü işlemci yapmış gibi sallıyor. Zaten silikonun ne olduğunu bilmeyen, Intel'in gönderdiiği Alder Lake resmine bakıp silikonu tanımadığı için Intel bize göl resmi göndermiş diyen bir yayından ne beklenir...