Pek sanmıyorum hocam, yine FSR gibi bir şey gelebilir ama çok performans vereceğini düşünmüyorum. Şimdiki durum ileride değişmez diye düşünüyorum, yani şu durum.MUX'tan bahsetmiyorum NIS'den bashediyorum.
Benim anladığım kadarıyla monitöre görüntünün direkt olarak harici GPU'dan gelmesi gerekiyor bu ayarı açabilmek için, diğer türlü ekrana görüntü iGPU'dan görüntü geliyorsa bu ayar kullanılamıyor. Herkes bütün Nvidia GPU'larda çalışır yazmış, gerçekte öyle değil sanırım.
Ekrana görüntü iGPU üzerinden gelirken:
Eki Görüntüle 1331171
Direkt harici GPU'dan gelirken (Sağdaki yine iGPU üzerinden geçiyor):
Eki Görüntüle 1331172
İşe yaramadı.
Bunun yapılması cihazı siyah ekranda bırakabilir sonuçta aracı grafik birimi ortadan kalkınca cihaza görüntü verecek bir birim kalmıyor ortada. Üreticiler can sıkıntısına MUX koyuyorlar cihaza.
Bu yöntemi yapınca görüntü hala iGPU üzerinden geçmiş oluyor, bir switch yok sonuçta. Yani bu yöntemle çalışması saçma olurdu.Bunun yapılması cihazı siyah ekranda bırakabilir sonuçta aracı grafik birimi ortadan kalkınca cihaza görüntü verecek bir birim kalmıyor ortada. Üreticiler can sıkıntısına MUX koyuyorlar cihaza.
Yorumu yapan elemanda nasıl iş yapmış ben onu anlamadım.Bu yöntemi yapınca görüntü hala iGPU üzerinden geçmiş oluyor, bir switch yok sonuçta. Yani bu yöntemle çalışması saçma olurdu.
Yorumu yapan elemanda nasıl iş yapmış ben onu anlamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.