NVIDIA Image Scaling nasıl açılır?

MUX'tan bahsetmiyorum NIS'den bashediyorum.
Pek sanmıyorum hocam, yine FSR gibi bir şey gelebilir ama çok performans vereceğini düşünmüyorum. Şimdiki durum ileride değişmez diye düşünüyorum, yani şu durum.

Bunun yapılması cihazı siyah ekranda bırakabilir sonuçta aracı grafik birimi ortadan kalkınca cihaza görüntü verecek bir birim kalmıyor ortada. Üreticiler can sıkıntısına MUX koyuyorlar cihaza.

NVIDIA ayarlarından masaüstü görüntüsünü harici ekran kartı olarak ayarlar ve bu dediğimi yaparsa büyük ihtimalle dediğiniz şey olmayacaktır. Keza aynı işlemi 3050 ekran kartlı arkadaşımın laptopunda da denedik. Bizde olumlu sonuç vermişti.

Bunun yapılması cihazı siyah ekranda bırakabilir sonuçta aracı grafik birimi ortadan kalkınca cihaza görüntü verecek bir birim kalmıyor ortada. Üreticiler can sıkıntısına MUX koyuyorlar cihaza.
Bu yöntemi yapınca görüntü hala iGPU üzerinden geçmiş oluyor, bir switch yok sonuçta. Yani bu yöntemle çalışması saçma olurdu.

Yorumu yapan elemanda nasıl iş yapmış ben onu anlamadım.

Yapmaz yapamaz MUX yoksa imkansız gibi bir şey RTX 3050 dedi cihazda MUX olma ihtimali var o zaman. Öteki türlü ya hiç etkilenmez ya da cihaz siyah ekranda kalır zamanında bende denedim veya deneyen arkadaşlarımda var hiçbirinde çalışmıyor denilen şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…