NVIDIA, İsrailli sivil yardım kuruluşlarına 15 milyon dolarlık bağış yaptı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz burada ne yazarsak yazalım kendi kendimize yazarız. Filistin veya İsrail bunlar böyle yazıyor savaşmayalım barış yapalım demeyecek. İkisi de birbirini öldürmeye saldırmaya devam edecek. Mesela o almadı, ben almadım İsrail'in ürünlerini. Ne değişecek? Hiçbir şey. Siz sanki almayı kesince adamlar batacak mı? Hayır. Birkaç kişi üzülsek yine hiçbir şey değişmeyecek. Herkes sonra ne yapıyorsa devam edecek. Burada üzülüyorum veya yazık insanlara demenin ne mantığı var? Birkaç kişi yalandan yere üzülsek kötülesek hiçbir şey olmayacak. Zaten olmadı bu zamana kadar. Kaç kere boykot falan yapalım diye söyleniyor ama hiç değişiklik olmadı. Ben bu yüzden hiç umursamıyorum. Ama ben umursasam araplar birbirlerini umursamıyorlar. O yüzden boş iş bunlar bence. Gerçekten işe yarayacak bir şeyler olursa o zaman belki yardım ederim. Onun dışında benim yapabileceğim bir şey yok.
Zaten bizim ülkenin sorunları dolu. Benim de sorunlarım dolu. Bitmiyor hiç.

Filistin bebekleri öldürmüyor zaten ya da kadınları kaçırıp tecavüz etmiyor.

Bebek öldürme ve tecavuz olayinin kaynağını merak ettim ve ayrıca ben sadece bu taraf öldürüyor da demedim sen niye direkt filistine cephe aldin anlamadim.

Ellerinde ki NVIDIA kartları kırıp, boykot yaptığını zanneden bir kesim doğacaktır yakında😀

Bebek öldürme ve tecavuz olayinin kaynağını merak ettim ve ayrıca ben sadece bu taraf öldürüyor da demedim sen niye direkt filistine cephe aldin anlamadim.

Daha çok kan vahşet seviyorum diyelim karşıma çıktı o sıralar hem de GO Pro ile çekmişler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı