NVIDIA, İsrailli sivil yardım kuruluşlarına 15 milyon dolarlık bağış yaptı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebek öldürme ve tecavuz olayinin kaynağını merak ettim ve ayrıca ben sadece bu taraf öldürüyor da demedim sen niye direkt filistine cephe aldin anlamadim.

Hatta emin ol Filistin'in elinde güç olsa İsrail'in tüm topraklarının alır insanları katlederdi, hatta hızının alamayıp Türkiye'ye bile dönebilirdi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de zulüm yapıyor derken? Kendi topraklarını işgalcilerden korumak isteyen halk nasıl oluyor da zulüm yapıyor. Gidip biraz durumları araştırın sonra gelip konuşun.
Psikolojimi bozucak kadar araştırdım merak etmeyin. Bu arada topraklarını koruyor diye haklı mı yani?
 
Biz burada ne yazarsak yazalım kendi kendimize yazarız. Filistin veya İsrail bunlar böyle yazıyor savaşmayalım barış yapalım demeyecek. İkisi de birbirini öldürmeye saldırmaya devam edecek. Mesela o almadı, ben almadım İsrail'in ürünlerini. Ne değişecek? Hiçbir şey. Siz sanki almayı kesince adamlar batacak mı? Hayır. Birkaç kişi üzülsek yine hiçbir şey değişmeyecek. Herkes sonra ne yapıyorsa devam edecek. Burada üzülüyorum veya yazık insanlara demenin ne mantığı var? Birkaç kişi yalandan yere üzülsek kötülesek hiçbir şey olmayacak. Zaten olmadı bu zamana kadar. Kaç kere boykot falan yapalım diye söyleniyor ama hiç değişiklik olmadı. Ben bu yüzden hiç umursamıyorum. Ama ben umursasam araplar birbirlerini umursamıyorlar. O yüzden boş iş bunlar bence. Gerçekten işe yarayacak bir şeyler olursa o zaman belki yardım ederim. Onun dışında benim yapabileceğim bir şey yok.
Zaten bizim ülkenin sorunları dolu. Benim de sorunlarım dolu. Bitmiyor hiç.

Çok haklısın, toplumsal olarak hiçbir şeye çözüm üretmiyor aksine arkasına tutulup gidiyoruz. Bu hafta 12 şehit verdik, ülkede Kürt milliyetçiliği yapıp terör sevimli gösteriliyor, biz bu kadar rezil haldeyken İsrail Filistin olayı tartışmak resmen aptallık. Milyonlarca mülteci, çete mafya ve terörün sözde "özgürlük, savunma" olduğu gibi bir hale geldik. Bunları yazarken milliyetçi veya ırkçı ruhla yazmıyorum, sonuçta sosyal bir ortam, fakat her vatan severin ülkesini önemseyen adamın önceliği bu olmalı. Aynen kardeşlerim devam kola dökmeye. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok haklısın, toplumsal olarak hiçbir şeye çözüm üretmiyor aksine arkasına tutulup gidiyoruz. Bu hafta 12 şehit verdik, ülkede Kürt milliyetçiliği yapıp terör sevimli gösteriliyor, biz bu kadar rezil haldeyken İsrail filistin olayı tartışmak resmen aptallık. Milyonlarca mülteci, çete mafya ve terörün sözde "özgürlük, savunma" olduğu gibi bir hale geldik. Bunlari yazarken milliyetçi veya ırkçı ruhla yazmıyorum, sonuçta sosyal bir ortam, fakat her vatan severin ülkesini önemseyen adamın önceliği bu olmalı. Aynen kardeşlerim devam kola dökmeye :)

2 Arap öldü diye milli yas ama kendi ülkeden şehit olunca 1 konuşma yapıp geçiyorlar cahil bir ülkeyiz
 
NVIDIA'nın karakter meselesi 😎 Bir dostum hep AMD'yi kötülerdi, hep AMD'nin bilmem ne. Ama görüyoruz ki bebek öldürmeyi çok meraklılar NVIDIA şirketi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin mantığınızla Filistinliler de yaşattıklarını yaşayarak ölüyorlar. İyi oluyor mu diyorsunuz yani?
 
Ne saçma bir konu lan. İsrail'de zarar gören sivil yok mu? Onlara destek veremez mi? Ne yapsın gidip yardım amaçlı gelen su borusundan bile füze yapan Hamas'a mı göndersin 15 milyon doları? Adamlar halka giden yardımı bile ellerinden alıp bomba yapıyorlar. Başlarında adamakıllı bir hükümet yok. Verilen paranın nereye gideceği bile belli değil.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı