Nvidia Kernel Çöktü ve Başarıyla Kurtarıldı

artful_racoon

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bugün farklı bir soru ile karşınızdayım. Şimdi ben geçen cumartesi aptalca bir şekilde yarım bardak şekerli kolayı kasanın içine devirdim, hepsi de genel olarak ekran kartına gelmiş. Hemen ters çevirdim kablolardan söküp ama sökmeden önce bir bip sesi ondan sonra da ekran gitmişti. Bi 15 dk sonra çıkardım kartı, sildim falan. Neyse 1 gün bekledik kola kurusun diye, sonra ise saf alkol ile kalan şekerleri temizledik, kasayı birleştirdik. Pc açıldı ben mutluyum tabii, sonra normalden biraz geç geldi windows logon. Şifremi girdim açtım desktopu, normal steam falan açıldı, google açmaya çalıştım ve sonra 1 sn dondu, ekran karardı 1 sn için, sonra geldi ekran ve nvidia windows kernel 340.50 çoktü ve basariyla kurtarildi gibi bir hata aldım ve bu googlei kapatincaya kadar devam etti. Su ana kadar denedigim cozumler chrome u silip yeniden yuklemek, kart driverlari silip yeniden yuklemekten ibaret ve sonuc alamadim daha. Su anda acaba ekran kartini sokete tam mi takamadim veya kablo takmayi mi unuttum diye aklimdan geciriyorum. Eger bu konuda bana yardimci olabilecek bir arkadas varsa beni cok mutlu eder, iyi akşamlar :)

Güncel sürücüyü de kurdum 344.48 ama hala aynı hatanın güncel versiyonunu almaya devam ediyorum. Tam olarak hata şu ;
NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 344.48 görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu."

AMD 6300 Six Core Processor
Asus M5 A97 R2.0 Anakart
Nvidia GTX 660 Ekran Kartı
Ve ekran kartı garantide hala alalı 6 ay oldu sadece :( Böyle durumlar garantiye giriyor muydu ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı