Arkadaşlar yenile yapmak için sağ click tuşuna bastığımda önce resimdeki gibi oluyor sonra herşey siyah oluyor. Ardından "Nvidia Windows Kernel Mode Driver görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" hatası alıyorum. Bu hata her zaman oluyor ekran karını çok zorlayacak bir program kullanmıyorum. Oyunlar oynanmıyor zaten bu hata yüzünden. Sizce ekran kartım bozulmuş mudur ?
Peki bu hata neden çıkıyor bir bilginiz var mı ? Araştırdığım bazı sitelerde gerekli enerji alamıyor gibi bazı problemler okudum ama Psu yeterli güc seviyesinde.
Bu yeterli güç sıkıntı yaratırı bende duymuştum. Bu yüzden 1 HDD 1 Optik sürücümü çıkarttım güç ayarlarınıda en sona getirdim. Ondan sonra bir daha olmadı.
Garantisi bitmiştir nede olsa 6 yıl oldu alalı. Ben yinede yazayım özellikleri.
GA-G31M-ES2C Anakart
2 GB Ram
Intel Pentıum Dual Core E6300 işlemci
Nvidia Geforce 9400GT ekran kartı
300 watt da güç kaynağı var