"Nvidia kernel stopped working and has recovered" hatasi

Ekran karti firinlama bence sacma hem Ekranimda herhangi bir bozulma felan yok ama Ekran kartini -20 MHZ Underclockladigim zaman 20 dakika daha fazla oyniyabiliyorum ama sonra tekrar cöküyor bence güc problemi

Aynen kısaca çakmamla nemory leri ısıtın yani bildiğin işkemci ile bellekleri çakmak ateşine maruz bırakın birazdaha kullanırsınız sonra bidaha. :D
Şaka bir yana o işlemdeki amaç çatlak lehimlerin tekrar birbirine yapışmasını sağlamak. :)

Ekran kartı ömrünü doldurmuş yani. Ekran kartı fırınlama diye bir yöntem duydunuz mu hiç ? Saçma gelebilir ama işe yarıyor geçici olarak.

Benim eski kartım bu sorunu yapıyordu. Tabiki bir süre sonra bozuldu. Fakat yeni kartımda bir ara bu hatayı verdi. :) Fırınlamayı duydum fakat dolar bu durumdayken bu riski almak mantıklı değil.

Benim düsüncem bu acikcasi Eger ben Underclock yaptigimda 20 dakika sonra crash veriyosa Ekran kartima birazcik daha Voltaj verip stabiliteyi saglamak

Oynadim ama yine ayni hata. Ve bir sey daha söylemek istiyorum belirtmemistim herhalde bu sorun ilk bu bilgisayari topladigimda yoktu sonra Mavi Ekran verdi Mavi Ekrandan sonra PC kendine Reset atti böyle böyle devam etti. Sizce Ramlerdemi sorun var ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla çok ihtimal var ama şuan içimi kemiren GPU zarar görmüş olabilir büyük ihtimal. :tırnak:
Yani garantisi filan devam ediyorsa bi danışın yetkili satıcı ile bide mavi ekran kodunuz nedir yani niye mavi ekran attı O.C. filan mı yaptınız veya farklı bişemi buda önenli tabi...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı