NVIDIA Kontrol Paneli ve GeForce Experience’in Yerini Alacak NVIDIA App Kullanıma Sunuldu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
NVIDIA App beta

NVIDIA tarafından NVIDIA Kontrol Paneli, GeForce Experience ve RTX Experience gibi farklı özellikler sunan uygulamaları tek çatı altında birleştiren NVIDIA App beta sürümü olarak yayınlandı. NVIDIA App (beta) Yenilikleri NVIDIA App, PC’nizi en yeni NVIDIA sürücüleri ile güncel tutma sürecini basitleştiriyor ve GeForce NOW, NVIDIA Broadcast ve NVIDIA Omniverse gibi NVIDIA uygulamalarının hızla keşfedilip yüklenmesine olanak tanıyor. […]

Devamı: NVIDIA Kontrol Paneli ve GeForce Experience’in Yerini Alacak NVIDIA App Kullanıma Sunuldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Her şeyi tek yerde toplamak mantıklı ama daha bir kısmı geçirilmiş sadece. Zaten denetim masası ile birlikte çalışıyor şu anda. Ama mevcut GeForce Experience'in üstüne yazdı. Arayüz pek hoş gelmedi şimdilik ama toparlar diye umuyorum. App direkt türkçe açıldı. Dil değişimi nereden ben göremedim?

Her şeyi tek yerde toplamak mantıklı ama daha bir kısmı geçirilmiş sadece. Zaten denetim masası ile birlikte çalışıyor şu anda. Ama mevcut GeForce Experience'in üstüne yazdı. Arayüz pek hoş gelmedi şimdilik ama toparlar diye umuyorum. App direkt türkçe açıldı. Dil değişimi nereden ben göremedim?
Bende İngilizce çalışıyor ve dil değiştirmeyi ben de göremedim.

ATL+Z yapınca çıkan menü karışık olmuş. Sevmedim ama alışırım. Daha beta sonuçta geliştirirler.

Onu geçtim ui net kötü. Kocaman ve dümdüz. Daha çok işi var bu açıdan. Ama Experience'a dönmicem alışalım görelim ilerleyişini. Sürücü sıkıntısı olmadıkça devam. Dil canımı sıktı ama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı