Nvidia, Kriptopara Madencilerine Ekran Kartı Satmak İstemiyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Kriptopara madenciliği yüzünden yaşanan ekran kartı kıtlığı Nvidia’yı rahatsız ediyor. Nvidia’nın, satış kanallarından kriptopara madencilerine ekran kartı satmamalarını rica ettiği söyleniyor. Kriptopara madencileri sebebiyle tüm dünyada kart kıtlığı yaşanırken, fiyatlar da Nvidia’nın önerdiği fiyatların 2 – 3 katına çıkmış. Şirket, geliştirdiği kartların oyunculara satılmasını istiyor. Bunun için kendi çapında bir önlem alan Nvidia, sitesinde sattığı […]

Nvidia, Kriptopara Madencilerine Ekran Kartı Satmak İstemiyor Technopat

Daha fazlası...

"Şirket, geliştirdiği kartların oyunculara satılmasını istiyor. Bunun için kendi çapında bir önlem alan Nvidia, sitesinde sattığı ekran kartlarını her müşteri için maksimum 2 tane olacak şekilde sınırladı."

Yanlış hatırlamıyorsam bu zaten çok uzun süredir iki ile sınırlı, madencilik patlamadan önce de böyleydi.

Kripto paralar inşallah patlar da o kullandiklari kartlari yarı fiyatina alırız 2.el olarak.
Mining yapmıyorum ama yatırım yapmadığım anlamına da gelmez. Deme öyle şeyler batırma bizi. Gelecek bu, en kısa sürede alt coinlerden birine ufaktan yatırım yapabilirsiniz. Mesela iota satın alabilirsiniz. Fiyatı çok uygun ve geleceği var.

Minind olayı için özel kartlar üretilmeli bence yoksa piyasa düzelecek gibi görünmüyor. Kartları normalinin 2 katına alıyoruz.

Mining yapmıyorum ama yatırım yapmadığım anlamına da gelmez. Deme öyle şeyler batırma bizi. Gelecek bu, en kısa sürede alt coinlerden birine ufaktan yatırım yapabilirsiniz. Mesela iota satın alabilirsiniz. Fiyatı çok uygun ve geleceği var.
Ona yatırım yapmak yerine kendim kripto para yaparım bir bakmışsın tutmuş. Şaka bir yana, bağımsız para biriminin her hangi bir teminatını göremiyorum. @Murat5038 üstad çok güzel anlatmıştı bir ara konunun ismini unuttum. Patlayacak bu olay, bence bu paralarla teröristlere finans sağlıyorlar bu paralar dünya da tanındıkça daha da terör olayları çoğaldı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı