Bu durumda dizin adını kopayalayıp yapıştırın. Elle yazarken hata yapıyorsunuz demektir. Olmadı mı? Kurulumu WinRAR ile istediğiniz klasöre çıkartabilirsiniz.
Hocam komut istemindeki uzantı direk C:\Users\akinb> şekilnde başlıyor silemiyorum yükleme başlangıcında bana gösterdiği uzantı ise C:\NVIDIA\DisplayDriver\460.89\Win10-DCH_64\International şeklinde bunu komut istemini açtıktan sonra yazan uzantının devamına yazdığımda sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası alıyorum.
WinRAR ile çıkartma kısmını anlamadım. Güncelleme Setup'ını WinRAR ile klasöre çıkart yaparak kurduğumda yükleme dizini sormuyor ama yine aynı hatayı alıyorum.
Denemediğim şey kalmadı güvenli moddan DDU ile temizleyip tekrar da kurdum, başlangıç Kurtarma'dan son Windows kalite güncellemeleri yani Update'lerini silip bile denedim, Windows dosyalarını onarıp denedim, Microsoft C++ indirdim, elle bütün NVIDIA dosyalarını temizleyip denedim, hem TR hem yabancı kaynaklı driver indirip denedim, önce Experience kurmayı da denedim, yönetici olarak çalıştırıp denedim Win8 uyumlulukta denedim, gece 5'e kadar uğraştım sabah uyandığımdan beri de uğraşıyorum ben hayatımda bu kadar rezil bir yazılım görmedim.
Hiçbir türlü çözülemedi problem ne yaptıysam, son çare kişisel dosyaları koruyarak Windows 10'un kendi formatını kullandım ve sonunda düzeldi, tabii dosyaları tut dememe rağmen bütün programlar Google kayıtlı şifreler vs. gitti şimdi onla uğraşmaya geldi sıra, her şeye rağmen zaman ayırıp yardım etmeye çalıştığınız için teşekkürler.