Çözüldü NVIDIA Kurulum Programı Başarısız Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

FreiSeele

Hectopat
Daha fazla  
Millet, cinnet geçirme kıvamına geldim. NVIDIA'nın ana sürücüsü haricinde hiçbir yazılımını kuramıyorum. Ne varsa sildim hem manuel hem Display Driver Uninstaller ile baştan kurmayı denedim, yönetici olarak çalıştırıp denedim, çalışan uygulamaları kapatıp denedim, Windows dosyalarını onarıp denedim. Ne yaparsam yapayım yüklenmiyor ne Experience yazılımı ne de Broadcast yazılımı. Hepsi hata veriyor. Yardım edin lütfen. Ne yapmalıyım?
Driverı Experience üzerinden kurarım deyip direkt Experience yüklemeyi deneyince de NVIDIA denetim masasını yüklüyor otomatik sadece, sonrasında ilk resimdeki hatayı veriyor.

hfdfhdhfdfdh.png
hdffhddhfhfd.png
jggjfjgf.png

Çözüm
Bu durumda dizin adını kopayalayıp yapıştırın. Elle yazarken hata yapıyorsunuz demektir. Olmadı mı? Kurulumu WinRAR ile istediğiniz klasöre çıkartabilirsiniz.

Hocam komut istemindeki uzantı direk C:\Users\akinb> şekilnde başlıyor silemiyorum yükleme başlangıcında bana gösterdiği uzantı ise C:\NVIDIA\DisplayDriver\460.89\Win10-DCH_64\International şeklinde bunu komut istemini açtıktan sonra yazan uzantının devamına yazdığımda sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası alıyorum.

WinRAR ile çıkartma kısmını anlamadım. Güncelleme Setup'ını WinRAR ile klasöre çıkart yaparak kurduğumda yükleme dizini sormuyor ama yine aynı hatayı alıyorum.

Denemediğim şey kalmadı güvenli moddan DDU ile temizleyip tekrar da kurdum, başlangıç Kurtarma'dan son Windows kalite güncellemeleri yani Update'lerini silip bile denedim, Windows dosyalarını onarıp denedim, Microsoft C++ indirdim, elle bütün NVIDIA dosyalarını temizleyip denedim, hem TR hem yabancı kaynaklı driver indirip denedim, önce Experience kurmayı da denedim, yönetici olarak çalıştırıp denedim Win8 uyumlulukta denedim, gece 5'e kadar uğraştım sabah uyandığımdan beri de uğraşıyorum ben hayatımda bu kadar rezil bir yazılım görmedim.

Hiçbir türlü çözülemedi problem ne yaptıysam, son çare kişisel dosyaları koruyarak Windows 10'un kendi formatını kullandım ve sonunda düzeldi, tabii dosyaları tut dememe rağmen bütün programlar Google kayıtlı şifreler vs. gitti şimdi onla uğraşmaya geldi sıra, her şeye rağmen zaman ayırıp yardım etmeye çalıştığınız için teşekkürler.
Millet, cinnet geçirme kıvamına geldim. NVIDIA'nın ana sürücüsü haricinde hiçbir yazılımını kuramıyorum. Ne varsa sildim hem manuel hem Display Driver Uninstaller ile baştan kurmayı denedim, yönetici olarak çalıştırıp denedim, çalışan uygulamaları kapatıp denedim, Windows dosyalarını onarıp denedim. Ne yaparsam yapayım yüklenmiyor ne Experience yazılımı ne de Broadcast yazılımı. Hepsi hata veriyor. Yardım edin lütfen. Ne yapmalıyım?
Driverı Experience üzerinden kurarım deyip direkt Experience yüklemeyi deneyince de NVIDIA denetim masasını yüklüyor otomatik sadece, sonrasında ilk resimdeki hatayı veriyor.

Eki Görüntüle 813854Eki Görüntüle 813855Eki Görüntüle 813856
Merhaba. Öfkenizi anlayabiliyorum ancak sakin olun. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve ardından "DDU" programını resmi sitesinden indirin. Sonrasında yüklediğiniz tüm NVİDİA sürücülerini kaldırın ve ekran kartı modelinizi yazın. Ayrıca orjinal Windows kullanıp kullanmadığınızı bilmem lazım ve ekran kartı modelinizi.

Kurulum sırasında aşağıda belirtilen bu prosedürü kullanarak bir günlük dosyası oluşturabilirsiniz:
  • Bir Komut İstemi penceresi açın.
  • Komut İstemi penceresinde NVIDIA ekran sürücüsü dosyalarının çıkarıldığı klasöre gidin. Örneğin Windowsiçin şu olabilir: C:\NVIDIA\DisplayDriver\(sürücü sürümü)\WinVista_Win7_64\English
  • Aşağıdaki komutu çalıştırın: setup.exe -log:"C:\NVlog" -loglevel:6
  • Kurulumdan sonra başarısız olursa, C:\nvlog dizininde günlük dosyasını okuyabilirsiniz.
Dosyayı bizimle paylaşın.

"Display driver uninstaller ile baştan kurmayı denedim" dediğim gibi işe yaramıyor hocam DDU ile denedim.

"Display driver uninstaller ile baştan kurmayı denedim" dediğim gibi işe yaramıyor hocam DDU ile denedim.
Benim hatam, dalgınlığıma geldi sanırım. Recep Baltaş hocamızın adımlarını uygulayalım.

Hocam öncelikle ilginiz için teşekkürler, bu konularla aram çok iyi olmadığı için anlayamadım ne yapmam gerektiğini, öncelikle siteden manuel driver aratıp kurdum 2. resimdeki gibi ana driverları kurdu fakat Experience'ı kuramadı, sonrasında ben de Experience yazılımını indirip kurulum yapmayı denedim fakat Experience kurulum yaparken bana uzantı sormadığı için komut istemine hangi uzantıyı yazmam gerektiğini anlayamadım, disk C içerisinde hem program files hem de program files (X86) içinde NVIDIA corporation dosyaları var sanırım ikisine birden kurulum yapmayı deniyor. Komut istemine hangi uzantıyı yazmam gerekir?
Örneğin uzantı resimdeki şekilde ve sistemim Win10.
C'nin içinde direk NVIDIA adlı bir dosya yok bu arada normal mi bilmiyorum dediğim gibi 2 dosyada ve program Data'nın içinde de 2 dosya var. Onlarda da sürücü sürümü vb. yazan bir dosya yok.

Şimdi buldum o uzantıyı, sadece ana driverın kurulumu öncesinde yazıyor. ''C:\NVIDIA\DisplayDriver\460.89\Win10_64\International'' şeklinde sanırım ama şimdi de komut sistemi üzerine bunu yazınca belirtilen yolu bulamadı diyor.
Ekran kartım RTX 3080 Windows 10 ayrıca [Çözüm] NVIDIA Kurulum Programı devam edemiyor linkteki yöntemi de denedim olmuyor.
Format atmak zorunda kalacağım ve yüzlerce GB dosyayı baştan indirmek zorunda kalacağım. Lanet olsun NVIDIA'ya.

Bu durumda dizin adını kopayalayıp yapıştırın. Elle yazarken hata yapıyorsunuz demektir. Olmadı mı? Kurulumu WinRAR ile istediğiniz klasöre çıkartabilirsiniz.

Hocam komut istemindeki uzantı direk C:\Users\akinb> şekilnde başlıyor silemiyorum yükleme başlangıcında bana gösterdiği uzantı ise C:\NVIDIA\DisplayDriver\460.89\Win10-DCH_64\International şeklinde bunu komut istemini açtıktan sonra yazan uzantının devamına yazdığımda sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası alıyorum.

WinRAR ile çıkartma kısmını anlamadım. Güncelleme Setup'ını WinRAR ile klasöre çıkart yaparak kurduğumda yükleme dizini sormuyor ama yine aynı hatayı alıyorum.

Denemediğim şey kalmadı güvenli moddan DDU ile temizleyip tekrar da kurdum, başlangıç Kurtarma'dan son Windows kalite güncellemeleri yani Update'lerini silip bile denedim, Windows dosyalarını onarıp denedim, Microsoft C++ indirdim, elle bütün NVIDIA dosyalarını temizleyip denedim, hem TR hem yabancı kaynaklı driver indirip denedim, önce Experience kurmayı da denedim, yönetici olarak çalıştırıp denedim Win8 uyumlulukta denedim, gece 5'e kadar uğraştım sabah uyandığımdan beri de uğraşıyorum ben hayatımda bu kadar rezil bir yazılım görmedim.

Hiçbir türlü çözülemedi problem ne yaptıysam, son çare kişisel dosyaları koruyarak Windows 10'un kendi formatını kullandım ve sonunda düzeldi, tabii dosyaları tut dememe rağmen bütün programlar Google kayıtlı şifreler vs. gitti şimdi onla uğraşmaya geldi sıra, her şeye rağmen zaman ayırıp yardım etmeye çalıştığınız için teşekkürler.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı