E emrepsilon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #1 GameGaraj’dan yeni sistem aldım. Sürücülerin olduğu flash gönderdiler yanında ancak ekran kartı sürücüsünü yüklerken böyle bir hata alıyorum: Sebebi ne olabilir? Sürücüleri internetten indirmeyi denemedim bu arada. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2020
GameGaraj’dan yeni sistem aldım. Sürücülerin olduğu flash gönderdiler yanında ancak ekran kartı sürücüsünü yüklerken böyle bir hata alıyorum: Sebebi ne olabilir? Sürücüleri internetten indirmeyi denemedim bu arada.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 1 Kasım 2020 #2 İnternetten manuel olarak indirmeyi dener misin? İçinde eski sürücüler olabilir. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Artı 0 Eksi
İnternetten manuel olarak indirmeyi dener misin? İçinde eski sürücüler olabilir. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr
Eray Efe Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 629 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #3 Hocam belki saçma gelebilir ama önce işlemciyle ilgili sürücüleri halledip deneyin isterseniz. Artı 0 Eksi
KS KS E emrepsilon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #4 GameGaraj’a yazdım. Onlar Windows’u güncelleyin dediler ama Windows’u daha yeni kurdum zaten kendi sitesinden orijinal olarak. Artı 0 Eksi
GameGaraj’a yazdım. Onlar Windows’u güncelleyin dediler ama Windows’u daha yeni kurdum zaten kendi sitesinden orijinal olarak.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #5 Daha önceden kurulu olabilir ya da güncelleştirme yaptıysanız Windows kurmuştur. DDU ile tamamen kaldırıp yeniden kurun. Artı 0 Eksi
Daha önceden kurulu olabilir ya da güncelleştirme yaptıysanız Windows kurmuştur. DDU ile tamamen kaldırıp yeniden kurun.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 1 Kasım 2020 #6 USB bellekten değil, Nvidia'nın kendi sitesinden kurun. Ayrıca BİOS ve Windows sürümünü güncelleyin eğer 2004 sürümü falan değilse. Artı 0 Eksi
USB bellekten değil, Nvidia'nın kendi sitesinden kurun. Ayrıca BİOS ve Windows sürümünü güncelleyin eğer 2004 sürümü falan değilse.
KS KS E emrepsilon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #7 Hüseyin42 dedi: Daha önceden kurulu olabilir ya da güncelleştirme yaptıysanız Windows kurmuştur. DDU ile tamamen kaldırıp yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... İnternete daha bağlamadım bilgisayarı ama. Artı 0 Eksi
Hüseyin42 dedi: Daha önceden kurulu olabilir ya da güncelleştirme yaptıysanız Windows kurmuştur. DDU ile tamamen kaldırıp yeniden kurun. Genişletmek için tıkla... İnternete daha bağlamadım bilgisayarı ama.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #8 emrepsilon dedi: İnternete daha bağlamadım bilgisayarı ama. Genişletmek için tıkla... Denetim masası > programlara bir bakar mısınız Nvidia ilgili bir şey var mı? Artı 0 Eksi
emrepsilon dedi: İnternete daha bağlamadım bilgisayarı ama. Genişletmek için tıkla... Denetim masası > programlara bir bakar mısınız Nvidia ilgili bir şey var mı?
KS KS E emrepsilon Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 224 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2020 #9 Hüseyin42 dedi: Denetim masası > programlara bir bakar mısınız Nvidia ilgili bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Yok Artı 0 Eksi
Hüseyin42 dedi: Denetim masası > programlara bir bakar mısınız Nvidia ilgili bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Yok
gereksizBey Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 192 Çözümler 2 1 Kasım 2020 #10 win+R yapıp services.msc yazdıktan sonra görev zamanlayıcısını bulup çalışıyor mu diye kontrol edebilir misin? Artı 0 Eksi
win+R yapıp services.msc yazdıktan sonra görev zamanlayıcısını bulup çalışıyor mu diye kontrol edebilir misin?