NVIDIA Sürücü güncellemede "NVIDIA Kurulum Programı devam edemiyor" hatası

Muzafferİzgü

Hectopat
Arkadaşlar tanı aracından her şeyi kontrol ettim ve güncellemeyi ona göre indirdim fakat her türlü bu hatayı alıyorum:((

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Geforce experiance yükle. Güncellemeyi de oradan yap sorun çözülür.
hocam zaten güncellemeyi exp üzerinden kontrol ediyorum
Çözülmez, sorun onunla alakalı değil. Zamanında manuel sistemden bile kurmayı denedim. Yine tanımlanamıyor hatası verdi. Nvidia kartlarından nefret ediyorum bu yüzden. AMDlerde böyle sürücü hataları yok.
ya benim zaten laptop biraz param birikirse bunun içindeki parçalarla masaüstü toplamayı düşünüyom

Fermi mimarisinden daha üst mimarideki kartlarda bu hata meydana gelirse sürücüyü NVIDIA'nın global sitesinden indirmek gerekir fakat burada kişinin ekran kartı Fermi mimarili. Fermi mimarili ekran kartı için de sürücü desteği 391.35 sürümüyle birlikte noktalandı. 391.35 sürümünden yüksek bir sürüm kurmaya çalıştığı için hata alıyor şu an. Görselde de görüleceği üzere 425.31 sürümünü kurmaya çalışıyor, ama kurabileceği en son sürüm 391.35. @Zurnadürüm

Kısaca buradaki sorun global siteden indirmemesi değil. Sorun, ekran kartının maksimum desteklediği 391.35 sürümünden daha üst bir sürüm kurmaya çalışması. 391.35 kurarsa da sorun çözülecek. 391.35 sürümünü hangi siteden indirdiğinin de önemi yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı