Media creation tool ile en sonra windows sürümünü indirip format attım daha sonra en son çıkan sürücüyü indirip kurmayı deniyorum ve bu hatayı veriyor anlamadım ki.İngilizce uyarının Türkçesi : Standart Nvidia grafik sürücüsü, bu Windows sürümüyle uyumlu değil. Lütfen doğru sürümü indirmek için GeForce Experience kullanarak sürücünüzü güncelleyin.
Evet haklısınız en eski sürücüyü bile kuramıyorum nedense hata veriyor destekleriniz için teşekkürler tekrar iso indireyim ben.Aynı sorunu ben de yaşadım bir süre önce. Doğru format atılmadığında ya da kullanılan windows iso dosyası sorunlu olduğunda oluyor. Temiz bir şekilde doğru bir iso ile format atarsanız çözülecektir. Ben o şekilde çözmüştüm.
Evet eminim ilk kez böyle bir şey başıma geliyor daha önceleri hep sorunsuz kuruyordum.Bu şekilde indirdiğinize emin misiniz?Eki Görüntüle 391042
İlginç.Evet eminim ilk kez böyle bir şey başıma geliyor daha önceleri hep sorunsuz kuruyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.