Çözüm NVIDIA Kurulum Programı devam edemiyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Windows sürümüm 20H2'ten tam 1 önceki versiyon. Tahminen ondan dolayı Nvidia yaklaşık 6-7 aydır güncelleme yapmıyor.
Windows 20H2'ye yükseltmek isterim fakat bir sıkıntı çıkarsa diye korkuyorum, bilgisayarım 3 senelik. Sıkıntı çıkma şansı düşük müdür, Windows 20H2 şu anda updatelemek güvenilir midir?

abi ordan indirdim ama yine hata alıyorum . grafik sürücüsü bulunamadı diye .

abi ordan indirdim ama yine hata alıyorum . grafik sürücüsü bulunamadı diye .

Doğru versiyonu seçtiğine emin misin? Ekran kartının modeli ne, bir de mobil mi yoksa kart mı? Mobil modellerin sürücüleri farklı-

Arkadaşlar yardım için teşekkür ederim. Ben çözdüm. Anlatayim. Benim gibi bir ekran kartınız varsa amaaa yanında Intel HD graphish varsa kesinlikle! Intel HD graphigh i en baştan driver kurun. Çünkü ne yaparsanız yapın. Intel HD graphigh in driverinin bozulduysa en baştan Intel HD graphigh i kurun. Vee NVIDIA ekran kartınızı indirin hayırlı olsun. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…