Çözüm NVIDIA Kurulum Programı devam edemiyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Az önce dizüstü bilgisayarıma NVIDIA Türkiye sitesinden güncel sürücüyü indirdim fakat kurmaya çalışırken NVIDIA Kurulum Programı devam edemiyor hatası aldım. Sonrasında sürücüyü global siteden indireyim dedim ve farkı gördüm. NVIDIA Türkiye sitesi halen daha eski tip sürücü verirken global site artık yeni DCH mimarili sürücü veriyor.

1607719110490.png


Çözüm? Sürücü indirmek için global siteyi kullanın:


Sürücü dosya adında DCH yazmalı. Ör.: 460.79-notebook-win10-64bit-international-dch-whql

Güncelleme: Bu sorun Windows sürümünüz aşırı eski ise veya ekran kartınız Fermi veya öncesi bir mimariye sahipse de başınıza gelebilir.

 
Son düzenleme:
Windows sürümüm 20H2'ten tam 1 önceki versiyon. Tahminen ondan dolayı Nvidia yaklaşık 6-7 aydır güncelleme yapmıyor.
Windows 20H2'ye yükseltmek isterim fakat bir sıkıntı çıkarsa diye korkuyorum, bilgisayarım 3 senelik. Sıkıntı çıkma şansı düşük müdür, Windows 20H2 şu anda updatelemek güvenilir midir?
 
abi ordan indirdim ama yine hata alıyorum . grafik sürücüsü bulunamadı diye .
 
Arkadaşlar yardım için teşekkür ederim. Ben çözdüm. Anlatayim. Benim gibi bir ekran kartınız varsa amaaa yanında Intel HD graphish varsa kesinlikle! Intel HD graphigh i en baştan driver kurun. Çünkü ne yaparsanız yapın. Intel HD graphigh in driverinin bozulduysa en baştan Intel HD graphigh i kurun. Vee NVIDIA ekran kartınızı indirin hayırlı olsun. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı