Çözüldü NVIDIA kurulum programı devam edemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dubbzy

Hectopat
Yeni bir bilgisayar aldım. Hepsiburada'dan modeli HP Pavilion CB-010NT dün Windows 10 64 bit kurdum işte ilk problemim SSD'ye kurdum bilgisayar açıldı 1 TB harddiski görmedi. Bu sefer harddiske kurdum SSD görmedi. Sonra tamam dedim driverları kurdum ekran kartı driverı kurulmuyor şöyle bir sorunlu karşılaştım. Bu Nvidia grafik sürücüsü Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir. Ekran kartı modeli GTX 1050 4 GB Notebook Series hani ben mi yanlış sürücü kuruyorum bilmiyorum.

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD yi görmesi için ilk olarak aygıt yöneticisine girin sonra donanım değişikliklerini taraya tıklayın. Cevap bekliyorum.
Bilgisayarın 32 bit olmadığına eminiz demi?

Son düzenleme:
SSD yi görmesi için ilk olarak aygıt yöneticisine girin sonra donanım değişikliklerini taraya tıklayın. Cevap bekliyorum.
Bilgisayarın 32 bit olmadığına eminiz demi?

Bilgili birine benzettim sizi :)

Bende de aynı sorun var. Win 10 Nvidia 720M ekran kartı kullanıcısıyım. Güncel sürüm olan 398.36 yı yükleyemiyorum. Baya eski olan 359.46 yı Windows updateyi açınca aygıt yöneticisinden kendisi 359.46 sürümünü indiriyor.

Point Blank gibi bir oyunda bile donmalar meydena geliyor. Yüksek performanslı Nvidia işlemcisi ile çalıştırıyorum.

Bu sorunu ingilizce de aradım ama net bir çözümünü bulamadım. Destek verebilir misiniz acaba?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı