NVIDIA M ve MX serisi nasıl?

Yeni nesil bir laptop bakıyorsan M serisi büyük ihtimalle bulamazsın. Şu an MX, GTX, Vega ve Intel UHD, Iris benzeri grafik birimleri var. AMD'nin Vega'sı ve Intel UHD, Iris teknolojileri paylaşımlı yani dahili grafik birimidir. Bunların performansı harici olan MX serisinden genel anlamda daha kötü. Dahili VRAM'leri bile yok.

Oyun oynamayı düşünüyorsan GTX serisi veya AMD RX serisi bakabilirsin. Bütçen yetmiyorsa MX 130 ve üzeri bir model işini görecektir. Oynayabileceğin oyunlar ve oyunlardaki kalite kısıtlı olur ancak rekabetçi oyunların pek çoğunu oynayabilirsin.

Benim laptoptum Asus K53SV bende de gtx 540M var. Zamaninda bu cihaz ile World Of Warfcraft oynuyorum.
940M daha da iyisir diye tahmin ediyorum. Bendeki 540M paylaşımlı idi. Belki sizin 940M de paylaşımlıdır.

agalar 2. el laptop bakıyorum ekran kartı özelliklerine geldiğim zaman 840M 940M ekran kartları ile karşılaşıyorum bunlar iyimidir yoksa kötümü yani bana ETS 2 oynatabilirmi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı