NVidia MX 940 İ7-6500U FPS Sorunu

Bilgisayarım ASUS X555UQ laptopum var. İ7-6500U işlemcim, NVidia 940 MX ekran kartım var. LoL, CS:GO gibi işlemci oyunlarda 200 FPS'ten aşağı FPS almaz iken Battle Royale türü oyunlarda 60 FPS'in altında oynuyorum. Ayarları düşüğe aldıktan sonra otomatik olarak yüksek ayara alıyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

Bilgisayarım ASUS X555UQ laptopum var. İ7-6500U işlemcim, NVidia 940 MX ekran kartım var. LoL, CS:GO gibi işlemci oyunlarda 200 FPS'ten aşağı FPS almaz iken Battle Royale türü oyunlarda 60 FPS'in altında oynuyorum. Ayarları düşüğe aldıktan sonra otomatik olarak yüksek ayara alıyor. Ne yapmamı önerirsiniz?
Sana bir sorum olacak aynı bilgisayar bende de var ama benim işlemcim İ7 7200U ama benim bilgisayar CS GO da kasıyor ayarlarım hep en düşük ama kasıyor seninki nasıl 200 FPS alıyor banasa söyler misin lütfen ve aynı sorunu yaşıyoruz Fortnite de en düşük e almana rağmen kasıyor değil mi PUBG Lite de bazen FPS düşüşü yaşıyorsun dimi aynı sorun bende de var ben baktım internetten aynı özellikler acerin bilgisayar ında da var ama kasmiyor işte bence sorun Asus ta nasıl yaptıysa kasıyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı