NVIDIA mı AMD mi?

RX500 ve 5000 serisi için geçerli dediklerin. Daha geçen NVIDIA driver yüzünden bilgisayarım çöküyordu benim.
Hocam rx 7600 xt nasıldır? Rtx 3060 veya 4060la aralarındaki fark nelerdir mesela veya başka kartlarla

Rx6800 kullanıyorum güncelleme dışında ekran kartına müdahale etmiyorum rdr2 4k vs vs sıkıntısız oynuyorum.
Her ekran kartında olsaydı zaten alıcı bulamazdı kendine çok normal. Oyunu oynamasına oynuyorsun ekran kartları güçlü zaten, alaksız yerlerde bu tarz hatalar verebiliyor ve can sıkıcı hale getiriyor. Demek istediğim şeyi bi yaşayan anlar bi de ben.

Evet hocam buna da güvenerek Nvidia aldım başıma geleni gördüm sonra. O mantıkla karar alacaksak Nvidia'da sorun yaşadım ben bu modelleri de almayalım o zaman. Eski serilerde AMD kötüydü şimdi düzelttiler olmayacak şey değil.

Hocam RX 7600 XT nasıldır? RTX 3060 veya 4060la aralarındaki fark nelerdir? Mesela veya başka kartlarla

O bütçede RX9060XT veya 5060 baksan daha iyi olur.

Kullandığın seri önemli. Bu sorunu benim gibi defalarca yaşamış olsaydın bu kadar rahat konuşmazdın. Ha istediğin gibi konuşabilirsin benim sana karşı bir tutumum yok ama o kadar çok sorun yaşadım ki AMD'nin işlemcileriyle, ekran kartlarıyla başkasının da aynı sorundan muzdarip olmasını istemem.

Hocam rx 7600 xt nasıldır? Rtx 3060 veya 4060la aralarındaki fark nelerdir mesela veya başka kartlarla
3060 artık eskide kaldı gerek yok bence.

Fena kart değil ama 9060 XT daha iyi ona bak derim bütçe varsa.

Amd için RX 9000 serisini öneririm.

İşte biz de onu söylüyoruz 5000 serisi ve 500 serisi sorun yaşatabiliyordu. 6000 serisi ile bunlar çözüldü. Hele şuanda 9000 serisi alıp sorun yaşama şansın gerçekten az. Teknoloji şans işi bu Nvidia'da da olur Intel'de de olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…