NVIDIA mı AMD mi?

Hocam aslında o kadar bütçem var ama 18k ona verirsem anakart falan nasıl alacağım bütçe yeter mi 25K?
Hazır sistemlere bak hocam. O bütçeyle toplama yapma.

Hazır sistemlere bak hocam. O bütçeyle toplama yapma.
Hocam hazır sistemler de pek güven vermiyor iadeye verilen ürünleri kullanabiliyorlar çok tavsiye etmiyorum zaten şuan almayacağım kasa için bütçeyi 30klara da çıkarabilirim.Birşeyler önerebilirseniz sevinirim.

Hocam hazır sistemler de pek güven vermiyor iadeye verilen ürünleri kullanabiliyorlar çok tavsiye etmiyorum zaten şuan almayacağım kasa için bütçeyi 30klara da çıkarabilirim.Birşeyler önerebilirseniz sevinirim.
Toplama yaparım istersen. Ama hazır sistemlerden muhtemelen daha pahalı olur söyleyeyim.

Toplama yaparım istersen. Ama hazır sistemlerden muhtemelen daha pahalı olur söyleyeyim.
Kaç civarı? En iyi sistem bende olsun diye bir lüksüm yok söyleyeyim monitörü de 1920x1080 180hz kullanacağım ona göre ortalamanın üstünde iyi bir pc olsun istiyorum beni 5-6 yıl götürecek.

Kaç civarı? En iyi sistem bende olsun diye bir lüksüm yok söyleyeyim monitörü de 1920x1080 180hz kullanacağım ona göre ortalamanın üstünde iyi bir pc olsun istiyorum beni 5-6 yıl götürecek.
Hazır sistem olarak düşünürsen buna bak derim:

36.136TL

16gb hali vardı stokda kalmamış.

Toplama sistemde:

Ekran kartı(beyaz):

-18.500TL

İşlemci:

-6200TL

Anakart:

-4400TL

Ram (emin değilim):

-2400TL

SSD:

-2300TL

Kasa + PSU:

-5000TL

Toplamda 38.800 yapıyor. Çok pahalı yani. Bir şeylerden kısılırsa düşürülebilir. Ben PSU kısmı biraz kaliteli olsun dedim.

Hazır sistem olarak düşünürsen buna bak derim:

36.136TL

16gb hali vardı stokda kalmamış.

Toplama sistemde:

Ekran kartı(beyaz):

-18.500TL

İşlemci:

-6200TL

Anakart:

-4400TL

Ram (emin değilim):

-2400TL

SSD:

-2300TL

Kasa + PSU:

-5000TL

Toplamda 38.800 yapıyor. Çok pahalı yani. Bir şeylerden kısılırsa düşürülebilir. Ben PSU kısmı biraz kaliteli olsun dedim.
Teşekkür ederim hocam hangilerinden kısabilirim mesela 9060xt yerine neler tercih edilebilir 14-15k civarlarında birde aklımı kurcalayan bir soru var sizi 5060 veya 4060 mı 9060xt mi? 8gb vram biraz sıkıntılıymış Ve meraktan soruyorum ssd ve ram şuanki bilgisayarımdan alsam problem olur mu? Sizide çok yordum kusuruma bakmayın aklımda çok soru işareti var.

Teşekkür ederim hocam hangilerinden kısabilirim mesela 9060xt yerine neler tercih edilebilir 14-15k civarlarında birde aklımı kurcalayan bir soru var sizi 5060 mı 9060xt mi? Ve meraktan soruyorum ssd ve ram şuanki bilgisayarımdan alsam problem olur mu? Sizide çok yordum kusuruma bakmayın aklımda çok soru işareti var.
Hocam 9060xt den kısamazsınız çünkü en ucuzu o sanırım. Senin 16gb modellerine bakman lazım. Sen 8gb olanına bakıyorsun. 5060 yerine 9060xt 16gb daha iyi. Anakart, ram ve kasa + PSU dan kısılabilir.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı