NVIDIA MX230 + i5 10th gen sistem CS:GO FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10

berakaplan

Femtopat
Daha fazla  
CS:GO'da 200 FPS alan bilgisayarım 90 FPS'e düşüyor ve 2-3 saniyede bir 40'a düşüyor. Bu CS:GO için oynamayı çok zorlaştırıyor. Bilgisayarım Casper Nirvana S500 8GB RAM, NVIDIA mx230 ekran kartı i5 10th gen işlemci var. FIFA 21'i rahat oynarken 2 gündür CS'de bu sorunu yaşıyorum. Ekran kartı ve Casper güncellemelerinin hepsini yaptım ancak sorun çözülmüyor.
Not: Ayarlarım 4.3 düşükte ona rağmen böyle. 200 FPS alırken orta ayarlarda oynuyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU MHz'si çok dengesiz gözüküyor sıcaklık 60-70 arası. Tam da anlamıyorum bu işlerden sizce normal mi 1400 ten bi anda 200 lere düşüyor mhz
MSI Afterburner indirip sıcaklıklara bakın. Bu arada işlemci 1035G1.
GPU MHz'si çok dengesiz gözüküyor sıcaklık 60-70 arası. Tam da anlamıyorum bu işlerden sizce normal mi 1400 ten bi anda 200 lere düşüyor mhz
Sıcaklık değerlerini takip ediyor musunuz? Fazla ısınmadan hız düşürüyor gibi gözüküyor işlemci.

Sıcaklık değerleri Max 70'i gördü ancak GPU1 kullanımı yüzdesi çok dengesiz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı