K kuvaryi Hectopat Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 23 16 Ocak 2021 #31 Çözüm bulabildiniz mi? Çözüm bulabildiniz mi? Bende de aynı sorun var.
P PHX LaraCroft Megapat Katılım 22 Mart 2017 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2021 #32 Ekran kartı frekansını Msı Afterburner programı ile biraz düşür sorun çözülüyor. Biosunuz güncel değil ise onu da güncelleyin
Ekran kartı frekansını Msı Afterburner programı ile biraz düşür sorun çözülüyor. Biosunuz güncel değil ise onu da güncelleyin
doguzkaan Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 248 Makaleler 1 Yer Lefinat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 24 Ocak 2021 #33 kuvaryi dedi: Çözüm bulabildiniz mi? Çözüm bulabildiniz mi? Bende de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, ben şu an iade ile uğraşıyorum. Eğer 15 gün geçmediyse hemen iade edin 2 ay uğraştım, hiçbir çözümü yok. Laptop ısındığından olan bir sorun, laptopu 6 fanlı soğutucu ve fanla soğuturken hız düşmedi ama genel olarak düşüktü. Dediğim gibi hemen iade edin!!
kuvaryi dedi: Çözüm bulabildiniz mi? Çözüm bulabildiniz mi? Bende de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, ben şu an iade ile uğraşıyorum. Eğer 15 gün geçmediyse hemen iade edin 2 ay uğraştım, hiçbir çözümü yok. Laptop ısındığından olan bir sorun, laptopu 6 fanlı soğutucu ve fanla soğuturken hız düşmedi ama genel olarak düşüktü. Dediğim gibi hemen iade edin!!