NVIDIA NIS gözükmüyor

Kayzıy

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Görüntü keskinleştirme ayarı var fakat onda da böyle gözüküyor o mu emin değilim. Ryzen 3 2200G işlemcim var ama APU'nun devre dışı olduğundan eminim çünkü Görev Yöneticisi'nden gözükmüyor sadece GT 1030 gözüküyor. Sürücülerim güncel GeForce Experience'dan kontrol ettim. Monitörüm ile ekran kartı arasındaki bağlantıyı HDMI ile bağlıyorum.

Hocam GeForce Experience üzerinde beta güncelleştirmeleri aktifleştirmeni gerek diye biliyorum. GeForce Experience uygulamasını açtıktan sonra, sağ üstten ayarlar butonuna tıklayın, genel sekmesindeyken en üstte NVIDIA GeForce Experience logosunun yanında "Deneysel özellik ..." kısmını tikleyin ve güncelleştirmeleri denetleyin. Ardından güncellemeyi yapınca gözükmesini lazım.

Hocam GeForce Experience üzerinde beta güncelleştirmeleri aktifleştirmeni gerek diye biliyorum. GeForce Experience uygulamasını açtıktan sonra, sağ üstten ayarlar butonuna tıklayın, genel sekmesindeyken en üstte NVIDIA GeForce Experience logosunun yanında "Deneysel özellik ..." kısmını tikleyin ve güncelleştirmeleri denetleyin. Ardından güncellemeyi yapınca gözükmesini lazım.
Hocam yine olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı