NVIDIA NIS nasıl aktif edilir?

ReastngdaBest

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
Selam arkadaşlar. GTX770 ekran kartım var ve NIS diye bir şey duydum. Bu NIS GTX770'de var mı bilmiyorum bile varsa nasıl aktif edebilirim? Bu arada monitörümde HDMI girişi olmadığı için dönüştürücü ile bağlıyorum. Ekranım 1366x768 çözünürlüklerinde. Ekteki fotoğraflarda altını çizdiğim ayarı açınca "Çözünürlük değiştirme" sekmesine ölçekleme çözünürlüğü geliyor ama bunu açında oyunlarda paylaştığım videodaki gibi sol üstte NIS yazısı çıkmıyor. GeForce Experience programında da gözükmüyor
Edit: Masaüstü kullanıyorum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    57,1 KB · Görüntüleme: 57
  • 2.PNG
    2.PNG
    65,7 KB · Görüntüleme: 58
  • 3.PNG
    3.PNG
    276,9 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar. GTX770 ekran kartım var ve nıs diye bir şey duydum. Bu nıs GTX770'de var mı bilmiyorum bile varsa nasıl aktif edebilirim? Bu arada monitörümde HDMI girişi olmadığı için dönüştürücü ile bağlıyorum. Ekranım 1366x768 çözünürlüklerinde. Ekteki fotoğraflarda altını çizdiğim ayarı açınca "çözünürlük değiştirme" sekmesine ölçekleme çözünürlüğü geliyor ama bunu açında oyunlarda paylaştığım videodaki gibi sol üstte nıs yazısı çıkmıyor. GeForce Experience programında da gözükmüyor.
Edit: Masaüstü kullanıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sürücünü güncelle, ölçeklendirmeyi açmamışsın değer belirle.

Sürücünü güncelle, ölçeklendirmeyi açmamışsın değer belirle.
Sürücüyü güncelledim ama yine yapamadım.
Kepler mimarinin desteği yok galiba o yüzden.
Ne demek oluyor bu hocam elimden gelen bir şey değil sanırım ?

Arkadaşlar konuyu hafif hortlatıcam ama bir bilgisi olan var mıdır ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı