RTX 3000 serisi ile alakalı araştırma yaparken bu videoya denk geldim, bannerlord kullanılmış, çok gerçekçi görünüyor. RTX gibi bir teknoloji mi? Ne olduğunu detaylı açıklayabilecek var mı? Aydınlatırsanız sevinirim.
The engine will allow you to use your webcam to animate characters using the AI Pose Estimator, or use your voice to drive a 3D character’s speech animations with the Audio2Face feature.
RTX gibi grafikle alakalı yeni bir teknoloji değil yani, öyle mi?Anladığım kadarıyla; Source Filmmaker Studio gibi bir araç.
İçerik üreticileri için 3 boyutlu nesneler ile oyun içi sinematik video oluşturma aracı.
GTA V'deki Rockstar editör gibi de düşünülebilir. Ama sanırım Ansel gibi destekleyen her oyunda çalışacak.
RTX kartlardaki Ray Tracingden sorumlu RT Core yerine, yine RTX kartlarla hayatımıza giren Tensor Core'u kullanarak çalışıyor. Yani yapay zeka için özelleştirilmiş işlem üniteleri.RTX gibi grafikle alakalı yeni bir teknoloji değil yani, öyle mi?
Peki bu teknoloji sadece RTX 3000 serisi tarafından mı kullanılabilecek? Mesela bende RTX 2000 serisi kart var ben kullanabiliyor muyum?RTX kartlardaki Ray Tracingden sorumlu RT Core yerine, yine RTX kartlarla hayatımıza giren Tensor Core'u kullanarak çalışıyor. Yani yapay zeka için özelleştirilmiş işlem üniteleri.
Sunumu izlemedim. İnternetten gördüğüm kadarıyla o konuda bir yorum yapılmamış.Peki bu teknoloji sadece RTX 3000 serisi tarafından mı kullanılabilecek? Mesela bende RTX 2000 serisi kart var ben kullanabiliyor muyum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.