Nvidia pascal mimarisi Beklenmeli mi?

Buzkurt

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorsunuz nvidia ekran kartlarında kullanacağı pascal mimarisini duyurdu. Ben önümüzdeki haftalarda sistem toplamayı düşünüyordum fakat pascal mimarisi benim kafamı karıştırdı. Sistemimde ekran kartı olarak GTX970 şeçtim. Şu anda elimde bilgisayar yok yani biraz sabırsızım. Sizce yeni mimariyi beklemeli miyim? Düşüncelerinizi bekliyorum.

Pascal mimarisi beklenmeli mi?
Pascal Beklenmeli midir?
Pascal mimarisi beklenmeli mi?
Pascal mimarisi beklenmeli mi ?
Nvidia pascal beklenmeli mi?

Bana sorarsan ben bu konuda beklemenin sonu yok derim. Alabileceğini al ve bir an önce oyun oynamaya veya işini görmeye başla. O çıkana kadar sende tadını çıkar.
Aslıda beni yanıltan eski mimariye göre çok daha iyi olduğunu söylediler. Budan dolayı aklımda soru işareti olarak kaldı.

Pascal dan sonra pascalı 2.5x katlayacak bir mimariden de söz ediliyor. Bu böyle gider. Iphone 5 çıktı, s'i geldi, 6'sı yolda plus'ı da varmış, s modelini de tanıtıyolar, ooo 7 geliyor derken inanır mısınız hala iphone alamadım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı