Seneye laptop alacağım inşallah. 5.000TL ayırdım. 4 sene boyunca kullanacağım. İlk aradığım Kalite ama tabi ki o kadar para verdikten sonra biraz performans istiyorum. Bu yeni seri ile ilgili baya bir haber okudum ve beklentim arttı. Seneye bu zamanlar Pascal serisinin piyasada olma ihtimali nedir? 9xx serisi alırsam ve Pascal serisi de bahsedildiği gibi olursa çok üzülürüm. Çünkü ciddi bir gelişme var. Fikrinizi kısaca belirtirseniz sevinirim.
Son olarak Pascal serisi 2 nesil olarak mı çıkacak o kısmı anlamadım açıklarsanız sevinirim.
Arkadaşlar çok teşekkür ederim öncelikle cevaplar için. bende 2016 yaz döneminde girecegini düşünüyorum.. Yalnız bu seriler notebooklara da aynı anda çıkar mı ? yani xxxM modeli de aynı anda xxx ile birlikte piyasada yerini alıyor mu ? Daha önce takip etmediğim için bilgim yok bunu sormak istedim. Ne olursa olsun pascal serisi bir ekran kartı almayı düşünüyorum. seneye eylül ayında en geç bir notebook alacağım 5.000 tl bütçem var. o yüzden şimdiden pascal serisi hakkında fikir edinmeye çalışıyorum..
Bugün videocardzda okudum. Nvidia masaüstü gtx980 i dizüstü için duyurmuş. Belki seneye üst seviye notebooklar için mobil gpu bile görmeyiz. Şimdilik bunları konuşmak için çok erken
Yok hayır onu demek istemedim Belki de mobil gpular masaüstü gpulara daha çok benzeyecek.Belki daha yüksek performanslı olacak onu demek istedim. Bunu da zamanla göreceğiz.
Bende senin durumundayım. Sistem toplayacakken seçim girdi araya 1 kasıma kadar bekleyeyim dedim. Ama sonra pascal mimarisini duydum. Seneye yaza kadar beklemeyi düşünüyorum ama çok uzun bir süre. Umarım Pascal mimarisi beklentilerimiz karşılar. En azından biraz daha düşük fiyat ve fiyatını hak eden ürünler olsun.
Bende senin durumundayım. Sistem toplayacakken seçim girdi araya 1 kasıma kadar bekleyeyim dedim. Ama sonra pascal mimarisini duydum. Seneye yaza kadar beklemeyi düşünüyorum ama çok uzun bir süre. Umarım Pascal mimarisi beklentilerimiz karşılar. En azından biraz daha düşük fiyat ve fiyatını hak eden ürünler olsun.
Yok hayır onu demek istemedim Belki de mobil gpular masaüstü gpulara daha çok benzeyecek.Belki daha yüksek performanslı olacak onu demek istedim. Bunu da zamanla göreceğiz.
tamamdır. yani seneye bu zamanlar pascal piyasada olur. en azından fiyatlar biraz aşağı çekilsin o bile yeter. yeni mimari almayı çok istiyorum inşallah çok yüksek fiyatlar ile çıkmazlar. 970m almak istemiyorum ama fahiş fiyatlar ile çıkarsa pascal mecbur öyle yapacağız..