Nvidia Pascal ne zaman piyasada yer alır?

ben her türlü zaten bekleyeceğim dolar artmadiktan sonra sıkıntı yok. ama söylenenler bir beklenti yarattı bende de dediğiniz gibi doğru :)

tamamdır. yani seneye bu zamanlar pascal piyasada olur. en azından fiyatlar biraz aşağı çekilsin o bile yeter. yeni mimari almayı çok istiyorum inşallah çok yüksek fiyatlar ile çıkmazlar. 970m almak istemiyorum ama fahiş fiyatlar ile çıkarsa pascal mecbur öyle yapacağız..
Merhaba Nvidia GP100 GPU ların testine başlamış masaüstü için yine 2016 yılının başında tanıtılıp sonlarına doğru piyasaya sürerler diye düşünüyorum, fakat dizüstü için 2017 yılı olması ihtimal bu sene olduğu gibi fakat yanlışım varsa biri düzeltsin. Çünkü bende pek böyle olacağını düşünüyorum ama sanmıyorum ama fikrim bu. En başta söylediğim bilgiyi yine Technopat tan öğrendim.

Merhaba Nvidia GP100 GPU ların testine başlamış masaüstü için yine 2016 yılının başında tanıtılıp sonlarına doğru piyasaya sürerler diye düşünüyorum, fakat dizüstü için 2017 yılı olması ihtimal bu sene olduğu gibi fakat yanlışım varsa biri düzeltsin. Çünkü bende pek böyle olacağını düşünüyorum ama sanmıyorum ama fikrim bu. En başta söylediğim bilgiyi yine Technopat tan öğrendim.
ne dediğini anlamadım sende bir daha okusan sende anlamazsın herhalde öyle bir yazmışsın ki. Anladığım kadarıyla yazayım. mobil ve masaüstü gpular arasında geçen sene 1 ay fark olmuş. 2016 yazında masaüstüler cikarsa satisa eylül ayı gibi piyasada olur diye düşünüyorum ?

ne dediğini anlamadım sende bir daha okusan sende anlamazsın herhalde öyle bir yazmışsın ki. Anladığım kadarıyla yazayım. mobil ve masaüstü gpular arasında geçen sene 1 ay fark olmuş. 2016 yazında masaüstüler cikarsa satisa eylül ayı gibi piyasada olur diye düşünüyorum ?
Haklısınız, açık yazmamışım ama size demek istediğimi anlamışsınız yine de kusura bakmayın.

Haklısınız, açık yazmamışım ama size demek istediğimi anlamışsınız yine de kusura bakmayın.
yok ne demek cevap yazdığınız için yine de teşekkür ederim. daha çok zaman olduğundan zaten kimsenin pek fazla bilgisi yok. ben ara ara konuyu uplayıp bilgi edinmeye çalışıyorum :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı