NVIDIA PhysX ayarları nasıl olmalı?

Eğer komple değiştiriliyorsa Windows işletim sistemimin harici ekran kartını nasıl kullanabileceğini söyleyebilir misin?
Nvidia'yı seçince Windows onu kullanıyor işte.

@TylerDurdenAynıBen Noldu anlamadım ki Nerede hata yaptım, güzel bir dille uyardım. Yanlış bilgi diye şikayet de etmedim ama hak ettin

Son düzenleme:
Nvidia'yı seçince Windows onu kullanıyor işte.

@TylerDurdenAynıBen Noldu anlamadım ki Nerede hata yaptım, güzel bir dille uyardım. Yanlış bilgi diye şikayet de etmedim ama hak ettin

Sadece kardeşim hitap şeklini kullanmanız beni uyuz etti. Ayrıca PhysX ayarları menüsünden harici ekran kartını seçseniz bile Windows dahili ekran kartını kullanır. Oradaki menü PhysX destekleyen oyunlar ve uygulamalar için.

Küfür ettik sanki.

İlk mesajımda ben de aynı şeyden bahsettim zaten, tersini söylemedim. Ardından söz konusu ayarın nereden yapılabileceğini ekledim. Biraz daha dikkatli okumanızı önemle rica ediyorum efendi hazretleri.

Ne kadar tatlı canınız var sizin öyle. Bu kadar alıngan olmak pek hoş değil bence. Üzüldüm senin için kardeşim. Phsyx dediğimiz şey ne hepimiz biliyoruz zaten. Burada sorulan soru farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…