Selamlar,
Bütün sürücüleri kurdum. Kurduğum her sürücü çalıştı. Ses kartı da hiçbir problem vermedi. Cihazda ethernet yok diyor. Bunun dışında fake sms ve diğer bahsettiğiniz uzantıyı da kurdum. Chimera Bootloder kurdum.
Usb yi çıkarıp boot ettiğimde bilgisayar biosa giriyor, boot hdd gösteriyorum ama tekrar başlatığımda yini bios sayfasına giriyor. Usb ile boot ettiğimde ise seçim ekranı geliyor. Hdd yi seçip güzelce başlatıyorum ve sistem sorunsuz çalışyor. Usb siz bir türlü başlatamadım.
Cloverı tekrar tekrar kuruyorum yüklendi diyor; ama programı bulamıyorum. Bios versiyon 0903. Anakartımda UEFI desteği mevcut.
Sanırım sistemde bir probleme neden oldum. Artık usb boot çalışmıyor. SSD'yi formatladım bir İ mac'de. tekrar kurulum usb'sini taktım ve boot için usb'yi seçtim ;ama beni biosa yolladı. Ayrıca Ram lerim 2133 mhz. ;ama şuan açılışta 1133 görünüyor. İyice kafam karışmış durumda...
İki usb hazırladım ,acaba usb'den kaynaklı bir problem mi diye ... İki Usb 'de gayet stabil çalışıyor. SSD çalışıyor. Anakarta mı birşey oldu dedim;ama win 7 dvd'si otomatik boot yapmaya başladı. Bios ayarlarım sizin yazdığınız ayarlarda... Hatayı kavrayamıyorum.
@Recep Baltaş
Bios güncellemeye çalıştım; fakat anakartımın en güncel bios dosyasını da usb'den yükleyemiyorum. Ez flas 2'den. Güncelleme görünmüyor tool'da
@Recep Baltaş
Sanırım boot menüsünde flas disk görünüyor; ama aslında içindeki veriye ulaşamıyorum. Bu yüzden hem boot edemedim, hem de bios güncelleyemedim.
@Recep Baltaş
Usb'yi fat 32 formatlayıp cap dosyasını öyle atınca anakart gördü. Anakartı güncelledim. Fakat hala boot yapamıyorum. Direk advenced mode sayfası açılıyor usb'yi seçince.
Yazıcıoğlunda da boot etmeyi beceremediler. "abi başka bir problem var" diyorlar. Onlarda bilgisayarın boot denemesi yaptığına dair bir şey görmemişler.