NVIDIA RTX 3080 9300 TL olamaz!

Ilk tanıtıldıklarında yazmıştım Türkiye'de bu fiyatlarda satılmaz diye. Haklı çıktım. Ülkede her şeye vergi alıyorlar. Normal.

İndirimlerde stokları ertiyor incehesap 5400'e kadar düşüyor fiyatlar. Tabii ben almazdım 3070'i beklerdim. Zaten hemen hemen aynı fiyat olacak. Dolar ne olur bilmem.

9300 TL nerden çıktı? Bu konuda bir bilgim yok anlatabilir misiniz?

Dua edin bir tane de devlete almıyoruz. Arabada fiyatlar dolar bazlı fiyatı*3.

KDV, ÖTV, gümrük vergisi, distribütör karı, satıcı kartı derken öyle bir fiyata çıkması normal. Zaten KDV ÖTV ikilisi çoğu ülkeye göre fazla bizde. Dolar cinsinden fiyatı olan bir şeyi kabaca 10 ile çarpıyorum artık. Çıkan sayının üzerinde bekliyorum. Örneğin varsayalım RTX 3080 750 dolar ise bizde 7500 liranın altında olması imkansız gibi bir şey.

O site sanırım Vatan bilgisayar. Keriz silkelemek için o fiyatı koymuş olabilirler.

Ben kasayı toplayıp ekran kartı için köşeye 8000 ayırmıştım. Eğer durum farklı olursa çok kötü olur gerçekten.

780 dolar kârlı vergili fiyatı, bazıları normal yazmış 5800tl'ye satıp kâr yapıyor adamlar, TUF gaming'den bahsediyorum. burada neden 9300'e kâr yapabiliyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…