NVIDIA, RTX 40 Super Serisini CES 2024’te Tanıtacak

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
NVIDIA RTX 40 Super CES 2024

NVIDIA, 8 Ocak tarihindeki CES 2024 etkinliğinde RTX 40 Super serisi GPU’larını tanıtmanın sinyalini verdi. İlk bilgilere bakılacak olursa şirket RTX 4080 Super, 4070 Ti Super ve 4070 Super olmak üzere üç yeni Super GPU’yu tanıtacak. Hatırlatmak gerekirse, NVIDIA “Super” markasını mevcut SKU’ların CUDA çekirdek sayısını ve VRAM miktarını (bazılarında) artırdığı 20 serisi ile tanıtmıştı. […]

Devamı: NVIDIA, RTX 40 Super Serisini CES 2024’te Tanıtacak
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Fiyatta üzmez umarım.

@Uchiha Shisui 4070Ti Super bekliyorum da.

Pahalı çıkarsa 4070Ti/4070 alacağım duruma gore.

Son düzenleme:
Fiyatta üzmez umarım.

@Uchiha Shisui 4070Ti Super bekliyorum da.

Pahalı çıkarsa 4070Ti/4070 alacağım duruma gore.
Nvidia'nın hiçbir zaman kullanıcı dostu olmak gibi bir gayesi bulunmadı. O Super etiketini güzelce pazarlayıp 5000 serisinden önce vurgununu yapacaktır.

Nvidia'nın hiçbir zaman kullanıcı dostu olmak gibi bir gayesi bulunmadı. O Super etiketini güzelce pazarlayıp 5000 serisinden önce vurgununu yapacaktır.
Bekleyerek hata mı ettim?

Performans artışı ne kadar olacak merak konusu.

Bekleyerek hata mı ettim?

Hata etmedin. 4070 Ti Super çıktığı gibi alacaksın, ki kullandığın her gün ödediğin paraya değsin.

Aman pahalı çıktı, 3-4 ay bekleyeyim fiyatı düşsün dersen RTX 5000 serisinin çıkışına o kadar yaklaşırsın bu da iyi olmaz.

Bu ay bir sistem dizmeyi planlıyorum da bu 4000 Super serisini beklemek en mantıklısı olacak gibi. Baktığım İngilizce sayfalardan genel olarak normal kart modeline kıyasla %10-20 arası bir performans artışı var gibi duruyor. Fiyat konusunda normal kart modeli ile aynı fiyat ya da daha pahalıya çıkacak deniliyor. Ucuza çıkacağını bende düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı