xLexon Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi NVIDIA 4060 ekran kartına FreeSync veya FreeSync Premium olur mu? Çoğu kişi ghosting olur performansı göremezsin falan filan diyor ama net bir sonuca varamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2025
Başlıkta da gördüğünüz gibi NVIDIA 4060 ekran kartına FreeSync veya FreeSync Premium olur mu? Çoğu kişi ghosting olur performansı göremezsin falan filan diyor ama net bir sonuca varamadım.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.605 Makaleler 6 Çözümler 523 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 5 Şubat 2025 #2 FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi NVIDIA G-Sync teknolojisi artık FreeSync monitörlerde de kullanılabiliyor. Rehberimizde adım adım bu özelliÄi nasıl açacaÄınızı gösteriyoruz. NVIDIA, www.technopat.net Artı 0 Eksi
FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi NVIDIA G-Sync teknolojisi artık FreeSync monitörlerde de kullanılabiliyor. Rehberimizde adım adım bu özelliÄi nasıl açacaÄınızı gösteriyoruz. NVIDIA, www.technopat.net