A ayyasmaganda Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Fortnite oyununa gelen son güncelleme sonrası sürekli crash hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-12-05 214215.png 426,7 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba arkadaşlar. Fortnite oyununa gelen son güncelleme sonrası sürekli crash hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.825 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 5 Aralık 2024 #2 ayyasmaganda dedi: Merhaba arkadaşlar. Fortnite oyununa gelen son güncelleme sonrası sürekli crash hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Keşke bir hata kodu bir şey gösterseymiş. Fortnite'a bu konu hakkında bilet atın.
ayyasmaganda dedi: Merhaba arkadaşlar. Fortnite oyununa gelen son güncelleme sonrası sürekli crash hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Keşke bir hata kodu bir şey gösterseymiş. Fortnite'a bu konu hakkında bilet atın.
A ayyasmaganda Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #3 Hüsnü_Çoban dedi: Keşke bir hata kodu bir şey gösterseymiş. Fortnite'a bu konu hakkında bilet atın. Genişletmek için tıkla... bilet atmak nedir ?
Hüsnü_Çoban dedi: Keşke bir hata kodu bir şey gösterseymiş. Fortnite'a bu konu hakkında bilet atın. Genişletmek için tıkla... bilet atmak nedir ?
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.825 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 5 Aralık 2024 #4 ayyasmaganda dedi: Bilet atmak nedir ? Genişletmek için tıkla... Bu linke tıklayın. Giriş yapıp, oyun çökmeleri hakkında konu seçip sorununuzu anlatın. Son güncelleme detayları sistem bilgilerinizi verin.
ayyasmaganda dedi: Bilet atmak nedir ? Genişletmek için tıkla... Bu linke tıklayın. Giriş yapıp, oyun çökmeleri hakkında konu seçip sorununuzu anlatın. Son güncelleme detayları sistem bilgilerinizi verin.
A ayyasmaganda Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2024 #5 Hüsnü_Çoban dedi: Bu linke tıklayın. Giriş yapıp, oyun çökmeleri hakkında konu seçip sorununuzu anlatın. Son güncelleme detayları sistem bilgilerinizi verin. Genişletmek için tıkla... teşekkürler.
Hüsnü_Çoban dedi: Bu linke tıklayın. Giriş yapıp, oyun çökmeleri hakkında konu seçip sorununuzu anlatın. Son güncelleme detayları sistem bilgilerinizi verin. Genişletmek için tıkla... teşekkürler.
B babaoglualp Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #6 ayyasmaganda dedi: teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Mer ayyasmaganda dedi: Merhaba arkadaşlar. Fortnite oyununa gelen son güncelleme sonrası sürekli crash hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Merhaba, aynı sorunu uzun zamandır 4060lı sistem ile yaşıyorum. Sorunu çözebildin mi acaba?
ayyasmaganda dedi: teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Mer ayyasmaganda dedi: Merhaba arkadaşlar. Fortnite oyununa gelen son güncelleme sonrası sürekli crash hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Merhaba, aynı sorunu uzun zamandır 4060lı sistem ile yaşıyorum. Sorunu çözebildin mi acaba?
A ayyasmaganda Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #7 babaoglualp dedi: Mer. Merhaba, aynı sorunu uzun zamandır 4060'lı sistem ile yaşıyorum. Sorunu çözebildin mi acaba? Genişletmek için tıkla... Selam. Epic Games'ten oyunu silip baştan yükleyince sorun çözüldü fakat bugün 14 GB'lık bir güncelleme gelince tekrar crash hatası verdi maalesef.
babaoglualp dedi: Mer. Merhaba, aynı sorunu uzun zamandır 4060'lı sistem ile yaşıyorum. Sorunu çözebildin mi acaba? Genişletmek için tıkla... Selam. Epic Games'ten oyunu silip baştan yükleyince sorun çözüldü fakat bugün 14 GB'lık bir güncelleme gelince tekrar crash hatası verdi maalesef.
B babaoglualp Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #8 ayyasmaganda dedi: Selam. Epic Games'ten oyunu silip baştan yükleyince sorun çözüldü fakat bugün 14 GB'lık bir güncelleme gelince tekrar crash hatası verdi maalesef. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Nanite sanallaştırımış geometri ayarını kapattığımdan beri herhangi bir crash yaşamadım. Sende bu ayar açık mı?
ayyasmaganda dedi: Selam. Epic Games'ten oyunu silip baştan yükleyince sorun çözüldü fakat bugün 14 GB'lık bir güncelleme gelince tekrar crash hatası verdi maalesef. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Nanite sanallaştırımış geometri ayarını kapattığımdan beri herhangi bir crash yaşamadım. Sende bu ayar açık mı?
A ayyasmaganda Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #9 babaoglualp dedi: Merhaba, nanite sanallaştırımış geometri ayarını kapattığımdan beri herhangi bir crash yaşamadım. Sende bu ayar açık mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba, ayar açıkmış şimdi kapadım. Crash ile ilgili bir etki ederse bilgi vereceğim. babaoglualp dedi: Merhaba, nanite sanallaştırımış geometri ayarını kapattığımdan beri herhangi bir crash yaşamadım. Sende bu ayar açık mı? Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Teşekkür ederim. Son düzenleme: 21 Aralık 2024
babaoglualp dedi: Merhaba, nanite sanallaştırımış geometri ayarını kapattığımdan beri herhangi bir crash yaşamadım. Sende bu ayar açık mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba, ayar açıkmış şimdi kapadım. Crash ile ilgili bir etki ederse bilgi vereceğim. babaoglualp dedi: Merhaba, nanite sanallaştırımış geometri ayarını kapattığımdan beri herhangi bir crash yaşamadım. Sende bu ayar açık mı? Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Teşekkür ederim.