ayyasmaganda
Centipat
Daha fazla
Keşke bir hata kodu bir şey gösterseymiş. Fortnite'a bu konu hakkında bilet atın.Merhaba arkadaşlar. Fortnite oyununa gelen son güncelleme sonrası sürekli crash hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
bilet atmak nedir ?Keşke bir hata kodu bir şey gösterseymiş. Fortnite'a bu konu hakkında bilet atın.
Bu linke tıklayın. Giriş yapıp, oyun çökmeleri hakkında konu seçip sorununuzu anlatın. Son güncelleme detayları sistem bilgilerinizi verin.Bilet atmak nedir ?
teşekkürler.Bu linke tıklayın. Giriş yapıp, oyun çökmeleri hakkında konu seçip sorununuzu anlatın. Son güncelleme detayları sistem bilgilerinizi verin.
Merteşekkürler.
Merhaba, aynı sorunu uzun zamandır 4060lı sistem ile yaşıyorum. Sorunu çözebildin mi acaba?Merhaba arkadaşlar. Fortnite oyununa gelen son güncelleme sonrası sürekli crash hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Mer.
Merhaba, aynı sorunu uzun zamandır 4060'lı sistem ile yaşıyorum. Sorunu çözebildin mi acaba?
Merhaba, Nanite sanallaştırımış geometri ayarını kapattığımdan beri herhangi bir crash yaşamadım. Sende bu ayar açık mı?Selam. Epic Games'ten oyunu silip baştan yükleyince sorun çözüldü fakat bugün 14 GB'lık bir güncelleme gelince tekrar crash hatası verdi maalesef.
Merhaba, nanite sanallaştırımış geometri ayarını kapattığımdan beri herhangi bir crash yaşamadım. Sende bu ayar açık mı?
Merhaba, nanite sanallaştırımış geometri ayarını kapattığımdan beri herhangi bir crash yaşamadım. Sende bu ayar açık mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.